IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлз III в безизходица – брат му Андрю не ще да се мести

19 май 2023 11 00

Той продължава да държи на стария си договор

Снимка: БГНЕС

БГНЕС

Коронацията на Чарлз III мина и на дневен ред отново изплуваха проблемите в семейството. Макар и зает с по-важни дела, кралят все още не е забравил, че иска да премести брат си в друго имение. Принц Андрю обаче продължава да държи на договора си и отказва да си събере багажа.

Докато принц Уилям и Кейт очакват да се преместят в Уиндзор, бившият мъж на Сара Фъргюсън няма никакво намерение да им отстъпи дома си.

Херцогът на Йорк продължил да настоява пред брат си, че за времето, в което е живял в Royal Lodge, е похарчил 7,5 милиона паунда за обновяването на помещенията. И ако трябва да напусне, си иска обратно парите.

Като член на британския кралски двор, когото освободиха от задълженията и съответно спряха част от издръжката, Андрю продължава да се инати, което поставя Чарлз в трудно положение.

Чарлз III,

БГНЕС

Двамата братя не водят преговори

Според източник, близък до принца, той няма намерение да седне спокойно с краля и да поговорят по въпроса.

По данни на Tattler, след коронацията Андрю е изключително притеснен. И единствената причина, поради която може да не го изгонят, е бременната му дъщеря, която не бива да се разстройва по това време.

Защо Сара Фъргюсън и принц Андрю продължават да живеят заедно?

Биограф: Принц Андрю умишлено не се мести

Принц Андрю преговаря с издатели за книгата си

„Юджийн е в напреднала бременност и родителите ѝ очакват новото внуче да бъде там (в имението) това лято... Сара беше спойката, която държи семейството заедно през този кошмар“, казва друг източник, говорейки за подкрепата, която Сара Фъргюсън оказва на бащата на двете си деца.

Според информация на The Telegraph, Андрю ще продължава да се осланя на това, че има право да остане в дома си, защото по договор му остават 55 години.

По-рано принцът е разкрил пред свои приятели, че до септември може да се премести, което ни кара да мислим, че Чарлз му е дал срок. Има и спекулации, че накрая кралят все пак ще бъде снизходителен с брат си, но ще го остави съвсем без пари, за да няма как да поддържа дома си.

Чарлз III,

БГНЕС

Междувременно Сара Фъргюсън търси нови източници за препитание, стартирайки свой подкаст.

За още новини за кралското семейство на Великобритания – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари