IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рестарт в Холивуд: Меган Маркъл и принц Хари на среща с Камерън Диас и Гуинет Полтроу

18 май 2023 11 00

Дали се задава нов проект?

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл са от знаменитостите, които трудно могат да останат незабелязани на обществено място. Така двамата са били видени от репортери да напускат първокласен суши ресторант в Монтесито. Както се оказа по-късно, това изобщо не е било романтична вечеря, а бизнес преговори. Семейство Съсекс са били на среща с Камерън Диас и нейния съпруг Бенджи Мадън.

Предполага се също, че Гуинет Полтроу и нейният съпруг, телевизионният продуцент Брад Фалчук, както и главният изпълнителен директор на Bumble Уитни Улф Хърд и нейният съпруг и наследник на петролния магнат Майкъл Хърд са се присъединили към компанията, предава OK Magazine.

Това беше първият път, когато принц Хари и Меган Маркъл бяха забелязани публично, откакто херцогът отлетя за Лондон за коронацията на баща си Чарлз III на 6 май.

Все още не се знае какъв е поводът за срещата им, но се предполага, че става въпрос за бизнес начинание. До този момент не е било известно да има и приятелство между херцозите на Съсекс и актрисата Камерън Диас.

Освен това именно в автобиографията си Хари отрече слуховете, че някога е имал връзка с актрисата.

Снимка

С Гуинет Полтроу съпрузите също не са имали никакви приятелски отношения. Въпреки че се смята, че Меган е била вдъхновена от марката на Полтроу Goop, когато е създала своя лайфстайл блог The Tig, спрян през 2017 г. след годежа ѝ с принц Хари.

Експерти предполагат, че Маркъл се интересува лично от холивудски A-звезди и влиятелни медийни мениджъри, тъй като наскоро е подписала договор с голямата агенция WME.

„За нас е чест да обявим, че WME вече представлява във всички области Меган, херцогинята на Съсекс. Агенцията ще се съсредоточи върху разрастването на своите бизнес начинания в множество аспекти на агенцията и нейната по-широка екосистема, включително филмова и телевизионна продукция, партньорства с марки и други“, се казва в изявление на WME.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари