IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ума Търман се появи с нов красив кавалер – сина си Левон

18 май 2023 08 30

Звездата позира с него на филмовия фестивал в Кан

Getty Images

Getty Images

Ума Търман позира на червения килим на филмовия фестивал в Кан редом до специален мъж, а именно – порасналия си син Левон. Актрисата от „Гатака“ отпразнува в компанията на момчето си премиерата на новия филм на Джони Деп – „Jeanne du Barry“.

21-годишният Левон Търман-Хоук е син на Ума и бившия ѝ съпруг Итън Хоук, от когото тя има и голяма дъщеря – Мая. Левон също е актьор, участвал е във филма „Blackout“ през 2018 г., а наскоро се снима в няколко продукции, включително режисираната от Зоуи Кравиц лента Pussy Island.

Елегантният младеж носеше тъмносин смокинг за събитието, като той и майка му се държаха за ръце, докато позираха за фотографите на филмовия фестивал във Франция.

Междувременно 53-годишната Търман изглеждаше царствено в своята бледорозова бална рокля на марката Dior Haute Couture с драматично червено сатенено палто и бижута на Chopard. Ума беше прибрала пясъчнорусата си коса в елегантен кок, който допълваше визията ѝ отлично.

Левон е придружавал майка си на множество минали събития, включително модното шоу на Dior за пролет/лято 2020 г., както и на филмовия фестивал в Кан през 2017 г.

И дъщерята на Търман и Хоук – Мая (на снимката долу), която също е обещаваща актриса, трябва да се появи тези дни в Кан, за да представи своя нов филм „Астероиден град“ на режисьора Уес Андерсън.

Не е ясно дали най-малкото дете на актрисата – Луна Търман-Бюсон, чийто баща е френският финансист и милиардер Арпад Бюсон, планира да се присъедини към своите братя и сестри на звездното събитие.

10-годишното дете и известната ѝ майка обаче присъстваха на премиерата на пиесата на Бродуей „Някои го харесват горещо“ през декември 2022 г.

Ума и

Ума и Луна; Снимка Getty

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари