IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Дъф поддържа форма с диетата на Гуинет Полтроу

21 май 2023 10 30

Актрисата удържа апетита с кофеин

БГНЕС

БГНЕС

Може ли с прием на кофеин да утолим желанието си за храна? Отговор на този въпрос ни дава Хилари Дъф, коят отскоро е на нова диета. Актрисата призна в подкаста „Molly Sims Lipstick on the Rim”, че разчита на режима на Гуинет Полтроу. 

Русокосата звезда призна, че ползва противпречивите съвети на своята колежка, която е доста слаба. 

Говорейки за своята закуска, Дъф разкрива, че обожава да стане и да й мирише на кафе. Затова няма нищо против да пие от ароматната напитка на гладно. По този начин тя предотвратява обилното хранене след това. 

„...Понякога се опитвам просто да пия кафе сутрин и да утоля глада си“, казва Хилари и изтъква, че не е единствената сред звездите в Холивуд, които разчитат на този навик.

Актрисата яде определени храни сутрин 

Все пак Дъф обясни, че разчита на определени храни в началото на деня. Те й дават енергия и същевременно не са пълни с много калории. Например карфиол, който тя обожава и може да го яде с яйчена салата. 

Докато приготвя кутиите за обяд на трите си деца - Лука, Банкс и Мей, Хилари открадва по малко от тяхното меню и по думите й, това й стига за закуска. 

Влизане във форма: Седем съвета за здравословно хранене от треньора на Хилари Дъф

Хилари Дъф за хранителното си разстройство на 17: Беше ужасяващо

Пролетна мода: Гуинет Полтроу с къс топ с прозрачни ръкави

Полезно ли е да пием кафе, за да ограничним глада? 

Принципът, следван от Гуинет Полтроу, а в момента и от Дъф, не е от най-здравословните. Това смята д-р Таз Бхатия - сертифициран лекар по интегративна медицина и уелнес експерт. Той посочва, че поглъщането на кофеиновата напитка на гладно в дългосрочен план носи повече вреди, отколкото ползи. 

„Теглото, мозъчната мъгла и енергията са свързани с кръвната захар. Когато не ядем в рамките на около час след събуждането, вдигаме високи нива на кръвната захар“, казва той и изтъква, че кафето повишава изключително много захарта. 

„Това поставя тялото в битка или бягство и в крайна сметка предизвиква натрупване на мазнини и по-ниски нива на метаболизма“, допълва д-р Бхатия. 

Специалистът разкрива, че по този принцип може да се ограничите и не преяждате, но въпреки това организмът се нуждае от пълноценна храна. Ето защо в чинията сутрин трябва да има фибри, протеини и здравословни мазнини. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари