IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм показа баща си за специален повод

22 май 2023 10 40

Пусна снимки от своите тийнейджърски години

БГНЕС

БГНЕС

Виктория Бекъм показа баща си Тони за специален повод. Бившата спайка и известна дизайнерка споделия галерия от снимки с него в социалните мрежи. А поводът бе неговият рожден ден. 

„Честит рожден ден на най-добрия татко в света Всички те обичаме толкова много! Целувки xx“, написа тя. 

В публикацията на Виктория я виждаме с родителите си в наши дни, както и преди години, по времето, в което тя е била тийнейджърка. Има и един умилителен кадър, на който нейният баща я държи в скута си като бебе. 

Виктория е първото дете в семейството 

Към публикацията на г-жа Бекъм с поздрави се включиха и нейните брат и сестра. 

Виктория е най-голямото дете в семейството на Жаклин и Антъни (Тони) Адамс. Нейната по-малка сестра се казва Луиз. Има и брат (най-малкият) на име Кристиан. 

Виктория Бекъм отбеляза рождения ден на Дейвид със секси снимка

Виктория Бекъм сподели снимка без грим, отричайки за корекции

Няма драма – Виктория Бекъм и Никола Пелц заедно на важен празник

Тони и Джаки Адамс са женени от 1970 г. 

През 2021-а двойката отбеляза 50 години от своята сватба.

Когато Виктория е ученичка, тя гледа филма Слава и иска да стане известна. Нейният родители я насърчават да покаже таланта си, записвайки я в театрално училище, когато е едва на 7 години. 

Британски издания посочват, че Виктория Бекъм е доста близка не само със своя баща, но и с майка си. Двамата я подкрепят и до днес, присъствайки на нейните ревюта и семейни празници с Дейвид Бекъм. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари