IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер - откровено за връзката си с Орландо Блум

29 май 2023 08 40

"Благодарна съм на Кейти Пери всеки ден", каза тя

Снимка: Getty

Миранда Кер и Орландо Блум започнаха връзката си през 2007 г. и се ожениха през 2010 г. През 2013 г. обаче двамата се разделиха. Миранда наскоро разказа за връзката си с бившия си съпруг в подкаста To Talk About.

Тя подчерта, че тя и бившият й съпруг общуват добре и отглеждат 12-годишния си син Флин. „От първия ден Орландо и аз поехме ангажимент да поставим нуждите на Флин на първо място. Поради това той израсна с любящи родители, които искат най-доброто за него“, каза тя.

Моделът също така отбеляза, че се отнася към избраницата на Орландо, Кейти Пери, като сестра и й е благодарна за съветите. „Благодарен съм на Кейти Пери всеки ден. Често обменяме съвети. Радвам се и съм щастлива, че имаме такава връзка “, добави тя.

През 2019 г. Орландо предложи брак на Кейти, на което тя каза „да“. През пролетта на 2020 г. се появиха слухове, че двойката се е оженила тайно. Последва още една добра новина за двамата, а именно  раждането на дъщеря им Дейзи през лятото на същата година.

Миранда не крие добрите си отношения с бившия си, които продължават заради общото им дете. Съвсем скоро тя разказа, че за нея майчинството е най-голямото постижения в живота. Тогава тя разказа, че е била нервна при първата бременност, но следващите две са минали доста по-лежерно.

39-годишната Кер има 12-годишен син на име Флин от брака с бившия си съпруг Орландо Блум, както и 3-годишен син Майлс и 4-годишен син Харт, които споделя със сегашния си съпруг Евън Шпигел.

Кер също така е в много добри отношения ис Кейти Пери и в началото на годината двете се появиха една до друга на червения килим на ежегодната галавечер G'Day USA в Лос Анджелис. Моделът е омъжена за Еван Шпигел от 2017 г. Именно от него тя има двама сина.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари