IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анна Курникова споделя защо не се е омъжила за Енрике Иглесиас

23 май 2023 11 00

"Той е моята мъжка версия"...

Снимка: БГНЕС

Въпреки факта, че Анна Курникова и Енрике Иглесиас са заедно повече от 20 години и отглеждат три деца, те не бързат да легитимират връзката си. В скорошно интервю руската тенисистка за първи път разказа защо паспортът ѝ все още няма брачен печат.

В разговор с The Sun 41-годишната Анна откровено призна, че самата тя не бърза да се омъжи за певеца.

За нея е важна подкрепата на половинката и доверието, а не формален белег. „Сватбата не е важна за мен. Вярвам в откритостта, пълното доверие и взаимното уважение в отношенията. Ние сме заедно от много години. Той е мъжката версия на мен, а аз съм женската версия на него“, каза тя.

Двамата имат общо три деца - близнаци - Никълъс и Луси, родени през 2017 г. и трето дете - момиченце Маша, появило се три години по-късно. Двамата рядко публикуват кадри от личния си живот и предпочитат да живеят извън светлините на прожекторите.

Всъщност Енрике Иглесиас и Анна Курникова се влюбиха бързо и все още са една от най-стабилните двойки в Холивуд. Латино музикантът и спортистката се срещат на снимачната площадка на музикалния клип "Escape". Снимките са през декември 2001 г., а в сценария двамата трябва да разменят гореща целувка.

Явно моментът наистина е бил силен за двамата, защото съвсем скоро след това - август 2002 г. става ясна връзката им, последван от годеж.

И макар Енрике и Анна да пазят отношенията си, все пак от време на време някой коментира връзката помежду им. Така през 2018 г. музикантът споделя пред The Sun за родителството: "Като всяка двойка, преминаваме през възходи и падения и не винаги е перфектно. Но пък е и  съвършено". Тогава той допълва, че половинката му е страхотна майка.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

анонимен ( преди 10 месеца )