IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Пол Уокър признава, че още получава знаци от баща си

23 май 2023 10 40

Ето какво споделя Медоу

Снимка: Getty

Медоу Уокър призна, че е получила знаци от покойния си баща, Пол Уокър, почти 10 години след смъртта му. Тя е единственото дете на Пол. По време на трагичния инцидент, когато той загина в катастрофа, е била само на 15 години.

24-годишният модел подчерта, че все още изпитва специална връзка с покойния си родител.

„Числата четири и седем са любимите числа на баща ми. И кълна се, когато се съмнявам в нещо или когато се карам с някого, започвам да виждам "четири" и "седем" навсякъде. И винаги знам, че той е този, който ми говори по този начин “, каза Медоу в скорошно интервю.

„Вчера имах един спорен момент... И тогава камбаните удариха. И си помислих: „Всичко е наред, всичко ще бъде наред“, добави тя.

Медоу наскоро последва стъпките на известния си родител като се появи с епизодична роля в 10-та част от франчайза Бързи и яростни. „За мен това е много вълнуващо преживяване, татко, той ще се учуди, че това се случва“, споделя момичето.

Също така филмът, който тръгна и по българските кина, по традиция отправи и реверанс към загиналия Уокър, който е голям приятел и на изпълнителя на главната роля Вин Дизел.

В продукцията се завръща звезда като Шарлийз Терон, а лошият в историята е изпълнен от Джейсън Момоа и много голяма част от критиците заявяват, че именно той е най-успешният образ във филма. Момоа изпълнява луд гений с екстравагантно поведение, който иска да взриви Ватикана и има специално отношение към цветния лак за нокти и връзва косата си на "сладки" опашки, подобно на малко момиченце.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари