IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралица Летисия изпрати своята абитуриентка

22 май 2023 14 40

Принцеса Ленор завършва заедно с принцеса Алекса от Холандия

БГНЕС

БГНЕС

Радостен повод в дома на кралица Летисия и крал Фелипе. Известната двойка се събра, за да изпрати своята абитуриентка. Тяхната най-голяма дъщеря - Ленор, завърши популярния колеж UWC Atlantic в Лондон. 

За да отбележат края на двугодишния престой на 17-годишната им наследница, двамата пътуваха до Великобритания. Там те присъстваха на специално тържество, на което принцесата получи своята диплома. 

Към кралската двойка се е присъединила и по-малката им щерка - инфанта София, която трябва да започне своето обучение в същия колеж през август. 

От пресцентъра на испанския кралски двор разпространиха снимки от завършването на Ленор. На тях всички позират усмихнати с абитуриентката. 

За повода принцесата е избрала рокля тип блейзър в ярко розов цвят. Нейната майка пък е с бяло сако, съчетан с потник с дантела. 

Видео, публикувано в Twitter, показва как принцесата получава дипломата си от свой учител и декана на колежа. „Ленор, твоята любов към смислените разговори не знае граници. Твоята непоколебима страст към ученето, разбирането на хората и изследването на различни гледни точки наистина обогати вашето UWC преживяване. Ще ни липсва твоят хумор”, каза преподавателка на испанската кралска наследничка. 

Деним рокля – кралица Максима със свеж пролетен модел

Коронацията на Чарлз – кралица Летисия по стъпките на модните тенденции

Официална рокля с щампа – кралица Летисия има какво да ви покаже

Принцеса Алекса от Холандия завършва заедно с Ленор

Оказва се, че на тържеството в британския университет е имало и друго кралско присъствие. Холандския крал Вилем-Александър и съпругата му Максима са били там, за да изпратят своята щерка Алекса, която е съученичка на Ленор.

Сестрите на принцесата обаче не успели да присъстват на събитието. 

От своя страна от департамента на холандското кралско семейство качиха само снимка на принцесата, облечена в бял ленен костюм, позираща до своите родители. 

Според публикацията, Алекса и Ленор са завършили, но тепърва предстои да разберат какви са резултатите от техните последни изпити. 

Какво ще работят двете принцеси? 

От пресцентъра на кралица Максима и крал Вилем-Александър не съобщават какво възнамерява да прави тяхната дъщеря за в бъдеще. Подобно на своята сестра, тя може да си почива една година и чак тогава да поеме първите си официални задължения. 

Що се отнася до принцеса Леонор, тя се очаква да се върне в Испания, за да поеме няколко ангажимента. Тя ще присъства на наградите на принцесата на Хирона в началото на юли, предвидено е и да посети армейската база в Сарагоса в средата на август, където ще започне тригодишното си военно обучение.

Междувременно принцеса Катарина-Амалия - наследничката на холандския трон, е студентка в Амстердам. Макар да започна да живее на общежитие, тя бързо се върна при родителите си поради заплахи за нейната сигурност. 

По-малката дъщеря на кралската двойка - принцеса Ариан, ще замине за северната част на Италия, където ще учи в UWC Adriatic.

За още новини от кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Даа ( преди 10 месеца )
Момичетата са чудесни- хубави и скромни, възпитани - кралска кръв, класа. А не като майка си- съпругата на принц Филип
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар