IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Експерт: Монархията на Чарлз III е в криза

24 май 2023 09 00

Очакват лейди Луиз Уиндзор да стане работеща кралска особа

БГНЕС

БГНЕС

Монархията на Чарлз III е застаряваща и ако скоро по-младите е нея не поемат част от задълженията, тя ще изпадне в своеобразна криза. Това споделя кралският експерт Чарли Проктър малко след коронацията на сина на Елизабет Втора и неговата съпруга Камила. 

Според специалиста всички изпитват страхопочитание от новия крал и осъзнават величието и отговорностите, които вървят с короната му. Но покрай тържествата със сигурнот има хора, които са се запитали колко възрастни са Чарлз, неговата сестра Ан, както и братята им Андрю и Едуард. 

Работещите членове на кралското семейство позираха за снимка в тронната зала на Бъкингамския дворец. Тогава Проктър се замисля, че би било хубаво скоро към тях да се присъедини Лейди Луиз Уиндзор. 

Чарлз, коронация,

БГНЕС

Ще поеме ли официалните си задължения дъщерята на херцига и херцогинята на Единбург? 

„Кога кралското семейство стана толкова старо? Това казвам без абсолютно никакво неуважение, но е шокиращо да се види колко бързо се е променила динамиката на работещите кралски особи“, коментира кралският експерт. 

Чарли Проктър изтъква, че седем от 11-те изобразени работещи кралски особи са на възраст над 70 години. По думите му, те не могат да са вечни и имат нужда от заместници, които да поемат делата им. 

Говорейки за рационализирането на монархията - желание на Чарлз III, специалистът изтъква, че той може да включи някои по-млади членове на фамилията. Например 19-годишната дъщеря на принц Едуард и принцеса Софи. 

Лейди Луиз

БГНЕС

Ако младото момиче, което получи любимата карета на принц Филип като наследство от покойния си дядо, започне да работи наравно с Уилям и Кейт, ще компенсира някои дупки. Нейната роля може да бъде временна мярка в Бъкингамския дворец поне докато принц Джордж и принцеса Шарлот порастнат достатъчно, за да започнат да изпълняват официални ангажименти. 

Най-голямото дете на принца и принцесата на Единбург няма титла по желание на нейните родители. Тя води скромен живот и обича да бъде далеч от прожекторите. Но поради това, че много британци я харесват, тя може да подобри рейтинга на своята фамилия.

След титлата на нейния баща – ще стане ли лейди Луиз принцеса?

За 59-ия рожден ден – принц Едуард с нова титла

Крал Чарлз с парфюм, вдъхновен от цветята в градината му

Скромна, пазеща се от скандалите и емпатична, лейди Луиз би била идеалният човек, който да поеме някои кралски задължения, смята Проктър. По думите му, въпреки че тя учи в университет в момента, той и други кралски биографи биха се радвали, ако постепенно я подготвят за важната отговорност. 

Уилям и

БГНЕС

За още новини от кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари