IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няма разрив: Кейт Мидълтън вече се покланя на кралица Камила

25 май 2023 08 30

Първият реверанс на принцеса Кейт към новата кралица беше заснет от камерите

Getty Images

Getty Images

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън изрази уважението си към съпругата на крал Чарлз III - Камила, като първият й реверанс беше заснет от камерите. Съпругата на принц Уилям изненада кралските наблюдатели, когато не направи поклон към кралица Камила по време на церемонията по коронясването на съпруга й преди няколко седмикци, като някои спекулираха, че това е намек за разрив между двете кралски дами.

Кралският експерт Том Бауър твърдеше даже, че липсата на реверанс от страна на Кейт се дължи на нейното раздразнение от списъка с гости за коронацията, но принцесата на Уелс сложи край на тези спекулации, когато още на следващия ден направи реверанс към новокоронованата кралица.

По време на коронационния концерт в замъка Уиндзор, Кейт се поклони на Камила, когато тя мина покрай нея, за да заеме мястото си в публиката, като това действие беше определено за знак на дълбоко уважение към новия монарх.

Между жените поздравът обикновено е реверанс или лек поклон на главата, ако виждат суверена за първи път този ден. За мъжете поздравът обикновено е поклон на глава или като алтернатива - стискане на ръката на кралската особа..

кейт и

Снимка: Getty

Първият реверанс на принцеса Кейт към крал Чарлз също беше уловен от камерите, като съпругата на принц Уилям изпълни елегантен поклон, докато новият крал минаваше покрай нея в Уестминстърското абатство, поставяйки единия си крак зад другия и навеждайки глава. Софи, херцогинята на Единбург, последва примера на принцеса Кейт и също направи реверанс към Чарлз, показвайки уважението си към краля.

Въпреки че е обичайно да се прави реверанс към монарха, уебсайтът на Британската монархия отбелязва, че това не е от съществено значение. Официалното ръководство потвърждава, че "няма задължителни кодекси на поведение", но отбелязва, че много хора предпочитат да "спазват традиционните форми". 

кейт и

Снимка: Getty

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари