IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралицата на Йордания показа приготовленията за сватбата на сина си

24 май 2023 12 00

Събитието е съвсем скоро - на 1 юни

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

Втората сватба в йорданското кралско семейство за годината наближава. Броени дни до 1 юни, в семейството кипи усилена подготовка за деня, в който принц Хюсеин ще сключи брак за своята избраница. Показвайки признателността си към хилядите служители, наети с организацията, кралица Рания сподели няколко видеа в Instagram. И така открехна завесата, за да видят хората в какво се състоят основните приготовления. 

Дни преди неговите родители да отбележат 30 години от сватбата си, престолонаследникът ще се ожени за архитекта Раджва Ал Саифна. Това ще стане на бляскава церемония, подобна на неговата сестра Иман, която се омъжи в началото на пролетта.

Тъй като принц Хюсеин е първото дете в семейството и един ден ще стане крал на Йордания, неговата сватба се очаква да бъде доста по-голяма. Що се отнася до видеата, качени от Рания, едно е сигурно - украсата и тържествата преди и след бракосъчетанието ще са доста пищни. 

Клиповете на Рания показват колорита на Йордания 

Едно от видеата, посветена на предстоящата свабта, показва отношенията между принца и негови баща - крал Абдула II. Кралицата е ползвала услугите на монтажисти, за да съберат най-хубавите моменти от живота на нейния син - от раждането до днес. В него основна роля освен нея играе татко му. 

„Благодарим на всички, че положихте допълнителни усилия, за да направите нашите тържества изключително специални. Бог да благослови вас и щастливата двойка!, сподели йорданската ралица и добави хаштага #CelebratingAlHussein. 

Рания показа и колоритра на своята страна, качвайки видео, в което занаятчии изработват всеки детайл от украсата и платовете със специфичните за Йордания шевици, които най-вероятно ще се използват за залите за празненствата. 

Кралица Рания превзе Париж и Ню Йорк с красиви рокли

Кралица Рания на 52: Сърцето ми е пълно

Коя е Иман бин Абдула – принцеса на Йордания, борец за права и модна икона

Според традициите в многоуважаваната фамилия на краля и кралицата, сватбата ще бъде под формата на редица събития. И ще продължи няколко дни.

Междувременно видео, споделено в Instagram, показва как колегите на престолонаследника го носят на рамо и танцуват с него по време на импровизираното ергенско парти, което му спретнали за изненада. 

Кралски особи от цял свят ще присъстват на сватбата на пртинц Хюсеин 

Както Рания и Абдула II присъстваха на коронацията на Чарлз II на 6 май, така и те са поканили представителите на британския кралски двор на сватбата на техния син. Сред останалите гости ще са принцеса Виктория и принц Даниел от Швеция; принц Фредерик ипринцеса Мери от Дания; принцеса Такамодо от Япония; крал Вилем-Александър и съпругата му кралица Максима от Холандия, най-вероятно в компанията на тяхната дъщеря принцеса Катарина-Амалия. 

За още новини от кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари