IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Веско Ешкенази присъствал на раждането на дъщеря си

25 май 2023 11 00

Цигуларят сподели за първите си трепети с бебето

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Веско Ешкенази разкри, чее присъствал на раждането на дъщеречиката си в Амстердам. Световноизвестният български цигулар, който ни изненада с новината, че е станал татко за трети път, сподели за първите си трепети с бебето. 

Концертмайсторът показа снимка с малката Луиза от родилното. Тя е направена в 05.10 ч. сутринта на 17, когато му дали пеленачено непосредствено след като проплакало за първи път. 

По думите на Ешкенази, когато един мъж вижда как се ражда новия живот, разбира няколко неща, които може би не е проумявал допреди това. Например колко е силна жена му и какво е готова да преживее; колко е нисък прагът му на болка в сравнение с нея и колко силна и неповторима е човешката природа. 
 
„За живота човек се бори и той е най-ценното нещо“, пише още 53-годишният Веско, който тепърва преоткрива бащинството след двама големи синове. 

Ешкенази съветва мъжете, на които им предстои да имат бебе, да присъстват на раждането на детето си и така да подкрепят своята половина. 

„... Бъдете с жените си. Това е безценно!“, завършва музикантът.  

Цигуларят не крие бебето 

Откакто сподели, че си има наследник от своята съпруга Станислава, Веско не спира да споделя с феновете си как се чустват и тримата. 

Малко преди изсписването на Луиза Амели той сподели кадър, на който я е гущнал в прегръдките си. След това, когато прибра любимите си момичета у дома, той сподели своеобразен разказ, който би написала дъщеря му, посочвайки как се справя в новия свят. 

Веско Ешкенази показа порасналите си синове

Веско Ешкенази сключи брак

Ивайла Бакалова показа бебето за специален повод

 

„Дишам кислород и трябва да развивам дробовете си. Трудна работа е този свят, но е прекрасен“, сподели той от името на бебето си. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари