IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари шокиран от безразличието на Чарлз III и принц Уилям

25 май 2023 15 00

Кралското семейство пренебрегнало смъртоносната заплаха, на която бяха изложени Съсекс

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари бяха в светлината на прожекторите отново, след като стана ясно, че почти не загинаха ( или поне те така твърдят) при преследване с кола. Това е станало, докато се криеха от агресивни папараци в Ню Йорк.

Кралското семейство обаче не реагира на случилото се, което разстрои херцога на Съсекс.

Много интернет потребители сравниха инцидента с трагедията, която се случи с принцеса Даяна в Париж. „Преживяването беше най-близкото, което някога съм чувствал, до осъзнаването на трагичната нощ на смъртта на майка ми“, каза принц Хари на приятелите си.

Оказа се обаче, че херцозите на Съсекс не са получили семейна подкрепа от Великобритания. Чарлз III и принц Уилям не реагираха на инцидента, което доведе до възмущението на двойката.

 „Разбираемо липсата на личен контакт, както и отказът на Бъкингамския дворец да признае публично или да коментира инцидента, разстрои Хари и Меган. В края на краищата те, както предполагат собствените им приятели, може би са се надявали да получат повече подкрепа, особено на лично ниво ”, съобщава Telegraph.

Припомняме, че двойката едва не стана жертва на катастрофа, след като два часа бяха преследвани от папараци. В резултат на преследването са пострадали други шофьори, пешеходци и дори полицаи.

Полицията в Ню Йорк потвърди за инцидента и пусна официално съобщение, в което пише, че властите са помогнали на екипа по сигурността на Меган и Хари, като им осигури безопасно пътуване до дома. "Имаше много фотографи, които направиха транспортирането им предизвикателство", се казва в изявлението.

В същото време се заговори, че може да има нарочна провокация от самите Меган и Хари. Според източник, те самите са провокирали фотографите като са си тръгнали от паркинга по време на наградите Women of Vision.

Охраната на херцозите е била много опитна, ръководена от бивш служител на тайните служби на Барак Обама. Той е бил наричан "краля на задните врати"  и е можел да ги измъкне незабелязано, ако те наистина са искали това. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Баба гина ( преди 10 месеца )
Те вече се чудят какво глупости да измислят.и той понеже си няма собствен акъл прави каквото му каже мулатката а тя нито е умна нито красива а само злобна.когато на него му дойде и малкото останали акъл ще е късно.а тя скоро ще го захвърли нищо че е по дърта от него.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 10 месеца )
О, моля ти се! За още малко слава са готови дори да самокатастрофират. Да не говорим, че се доказа, че изобщо не са били в опасност. Всичко е само хленчене по медиите с цел да предизвикат съжаление.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар