IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андрей Арнаудов с тематично парти за рождения ден на сина си

25 май 2023 14 40

Представи филма за баща си преди да почерпи за Васко

БГНЕС

БГНЕС

Андрей Арнаудов и съпругата му Емануела Толева отбелязаха рождения ден на сина си. Известната двойка спретна детско парти в стил „Marvel” за порасналия Васил. 

„Васко на 5!... Имаше много смях, игри и танци, а Спайдърмен даже намина да ни уважи и да „удари” по една лимонада с нас!”, написа Толева в Instagram и сподели една снимка от рождения ден на момченцето. 

На кадъра гордите родители позират до рожденика, за който са поръчали шарена торта с фондан, в основата на която е супергероят Спайдърмен. 

Преди да почерпи колеги и близки приятели за рождения ден на сина си, Андрей Арнаудов събра част от тях за премиерата на своя документален филм в кино „Одеон”. Той се казва „Васил Арнаудов. Диригент на света” и е посветен на неговия покоен баща. Именно неговото име носи днес единственият му наследник. 

„Сега е моментът искрено да благодаря на целия екип, реализирал филма за моя баща. За мен това е мисия, която вие превърнахте в реалност”, написа известният водещ и тв продуцент в социалните мрежи, споделяйки кадри от представянето на важния за него и семейството му проект. 

Андрей Арнаудов показа как поддържа форма

Андрей Арнаудов стана кръстник на сина на Иван Христов

Андрей Арнаудов се обясни в любов на половинката

Преди по-малко от седмица Иван и Адрей зарадваха последователите си, показвайки своя ретро снимка. На нея двамата са слаби младежи, вдигнали чаши в студиото на предаването „Сблъсък”.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари