IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм се пошегува с Виктория Бекъм в TikTok

25 май 2023 17 40

Футболистът показа как се гримира

БГНЕС

БГНЕС

Виктория Бекъм неведнъж споделя как постига своя грим в социалните мрежи. Снимайки се с телефона, тя прави различни физиономии пред камерата. И навярно изглежда смешно отстрани, особено за мъжа си, който реши да се пошегува с нея. 

Бившата спайска качи изненадващо видео, в което Дейвид е хванал някои гримове и четки, имитирайки всяка нейна стъпка. 
Седнал на леглото в спалнята, носейки само хавлиена кърпа, г-н Бекъм размахва четката около лицето си. С разрошена коса, сякаш станал току що от сън, той се опитва да копира жена си. 

„Самият г-н Бекъм“, написа дизайнерката, която най-вероятно е открила забавния клип на телефона си - записан от нейният съпруг за изненада. 

@victoriabeckham Mr Beckham’s very own #VictoriaBeckhamBeauty ♬ original sound - Victoria Beckham

„Така че, когато използвам малко от това, жена ми ми казва, че това е най-доброто осветление за създаване на съдържание. Склонен съм да се съглася, но всъщност не знам какво говоря“, казва Дейвид във видеото. 

Публикацията с шегата на звездата е събрал над 4 700 коментара и хиляди харесвания. 

„Обичам да овлажнявам кожата си и да се грижа за кожата си. И очевидно това е най-добрият начин да го направя според красотата на Виктория Бекъм“, казва още Бекъм. 

Разбира се, видеото, в което Дейвид се опитва да контурира лицето си с грим, е препратка към друго на дизайнерката, в което тя рекламира продукти от нейния козметичен бранд. 

@victoriabeckham This is the ultimate contour stylo! When creating my #VictoriaBeckhamBeauty ♬ original sound - Victoria Beckham

„Урокът, от който не знаехме, че имаме нужда“, „На тази четка за грим дори няма продукт“, „Легенда!!!“, пишат потребители на платформата за заложбите на г-н Бекъм с четката. 

Малко преди Дейвид да се подиграе с Виктория, тя призна, че държи да се показва пред него с добре очертани вежди и грим. И макар че разкри че не се срамува от лицето си на 49, тя все още държи да изглежда добре сутрин, когато го буди за закуска. 

„Удобно ми е да съм това, което съм, приемам как изглеждам, правя най-доброто от това, което имам, разказа тя пред The Sunday Times. 

По думите на Виктория, тя не би искала отново да е на 25. Причината е, че тогава не спирала да се взира в огледалото и имала доста притеснения относно това как изглежда. 

Виктория Бекъм показа баща си за специален повод

Виктория Бекъм отбеляза рождения ден на Дейвид със секси снимка

Дейвид Бекъм разказа за битката с обсесивно-компулсивното разстройство

„Винаги съм била доста строга към себе си, но поради това винаги съм се стремяла да бъда най-добрата версия на себе си“, добавя г-жа Бекъм. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари