IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неприятности в Кан - критикуват Том Ханкс за поведението му, Рита Уилсън го защити

25 май 2023 18 00

Какво се случи преди премиерата на Asteroid City

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кан е мястото, на което всички почитатели на киното и Холивуд искат да бъдат в момента. Край Лазурния бряг се провежда едно от най-бляскавите събития в индустрията, а именно филмовият фестивал, който доста често предвещава бъдещите номинации за "Оскар". Тази година имаме доста неща, за които да говорим, а събитието все още не е свършило.

Още в началото видяхме завръщането на Джони Деп към киното след дългия и шумен развод с Амбър Хърд, който мина и през съдебната зала. След това станахме свидетели на комбинацията между Леонардо ди Каприо, Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро, чийто филм Killers of the Flower Moon получи деветминутни овации. Преди няколко дни пък на екран беше показан и най-дългоочакваният проект до този момент - Asteroid City на Уес Андерсън, събиращ в себе си цяла плеяда звезди. 

актьори Asteroid

Актьорският състав на Asteroid City. Снимка: БГНЕС

На червения килим в Кан минаха Скарлет Йохансон, Мая Хоук, Стив Карел, Брайън Кранстън, Джейсън Шварцман, Ейдрън Броуди, Хоу Дейвис, Рупърт Френд и Том Ханкс, който взе със себе си и съпругата си Рита Уилсън. Докато всички звезди на филма заслужаваха внимание, то последните две създадоха поводи за таблоидни статии не само заради външния си вид, но и заради поведението си. 

Рита Уилсън, която е омъжена за Том Ханкс от 1988 година, носеше на червения килим черна докля на Versace, допълнена с прекрасно наметало и сребърни бижута от Bulgari. Съпругът й, от своя страна, заложи на класическа комбинация от черен смокинг и бяла риза. Всичко вървеше прекрасно за двойката, която се усмихваше на фотографите и показваше дългогодишната си любов, докато на килима не се появи човек от екипа в Кан и създаде поводи за дискусия в социалните мрежи.

Въпросната снимка, която обиколи целия свят за минути, показва как семейство Ханкс говори с млад мъж, облечен в официален костюм, а Том сочи нещо зад камерата и лицето му изразява ярост или недоволство. Веднага таблоидите видяха повод за статия, като описаха 66-годишния актьор като "злобен", "агресивен" и "недружелюбен" към хората с по-нисък ранг от него. Разбира се, в тези думи няма и капка истина. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Etalk (@etalkctv)

Рита Уилсън беше една от първите, които опроверга злонамерените статии, като публикува скрийншот на една от тях и даде обяснение за случилото се. Тя категорично отрече твърденията и разясни какво точно е станало на червения килим и защо съпругът й е с такава физиономия.

Семейна вечер за Том Ханкс: Заведе съпругата и сина си на премиера

Семейна вечер на червения килим – Том Ханкс и Рита Уилсън

Том Ханкс защити съпругата си от агресивен фен

"Това се нарича невъзможност за чуване. Хората крещят. Какво каза? Къде трябва да идем?", написа актрисата. Тя допълни, че такава история не би продавала издания и затова всичко се изважда от контекста и се намества така, че да пасне на таблоидните списания и редактори. "Добър опит. Изкарахме си чудесно. Отидете да гледате Asteroid City", завърши съпругата на Том Ханкс 

Том Ханкс,

Снимка: БГНЕС

Съпрузите не успяха да присъстват на задължителната фотосесия в Кан, тъй като Ханкс трябваше да лети за Масачузетс, където да изнессе специална реч пред дипломиращите се от Харвард студенти

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари