IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шер посетила Тина Тънър малко преди да почине

26 май 2023 14 50

Певицата разказа за приятелството със своята колежка

БГНЕС

БГНЕС

Шер е успяла да посети Тина Търнър малко преди тя да почине. Това сподели звездата, която разказа за приятелството си със своята колежка. Двете неведнъж са пели заедно на една сцена. 

77-годишната изпълнителка разкри, че е имала късмета да прекара известно време с емблематичната певица в нейния дом в  Цюрих, Швейцария. Двете се събрали дни преди Търнър да си отиде от този свят след дългото боледуване. 

В интервю за MSNBC Шер посочва, че макар да е била зле, нейната приятелка показала, че е „е наистина щастлива“ от това, че я вижда. 

„Започнах да я посещавам, защото си помислих: „Трябва да вложа това време в нашето приятелство, за да знае, че не сме я забравили. Така че всички се редувахме да ходим и да прекарваме време с нея и това я направи щастлива“, добави звездата. С това тя изтъкна, че и други нейни колеги са били в дома на Тина. 

Според разказа на Шер, въпреки болестта, Търнър била духовита и двете се посмели добре като за последно. 

„Тя беше толкова силна“

Шер посочва още, че отдавна нейната колежка и приятелка имала апарат за диализа, за да не ходи в болницата непрекъснато заради нейната бъбречна недостатъчност. По думите й, макар тя да се е борила с болестта от дълго време, дори в последните си дни останала силна. 

„Но знам, че към края тя ми каза веднъж: „Наистина съм готова. Просто не искам да търпя повече това“, казва Шер за техните откровени разговори. 

Спомени от един живот - Дейвид Боуи спасил Тина Търнър от насилието на съпруга й

Тина Търнър – новата Барби

Тина Търнър на 80: Създадох си собствен стил

Двете певици често работят заедно

Кралицата на рокендрола пее на няколко пъти с Шер през 70-те години на миналия век. Втората си спомня, че през 1978 г. тя е толкова свободолюбива, че без никакви притеснения напуска музикалния си продуцент. Тогава се ражда техният първи дует, след което двете стават много близки. 

„Бях толкова развълнувана. Можеше просто да я видиш как може да си поеме дълбоко дъх. Новият й живот беше като голям свеж дъх“, разказва  Шер.

Певицата призна, че е получила чифт обувки на висок ток от Тина като подарък, които ще пази като спомен.

„Тя беше толкова сила… Тя нямаше намерение да спира. Може да не е спечелила всяка битка, но се биеше във всяка война. Тя беше там, борейки се за всички неща, в които вярваше“, споделя още Шер за несломимия дух на Търнър. 

77-годишната изпълнителка допълва, че нейната покойна приятелка често й давала сили, повече отколкото тя на нея.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари