IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян се чувства виновна за раздялата с Пийт Дейвидсън

30 май 2023 11 00

Риалити звездата говори и за емоционалния развод с Кание Уест

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян е трябвало да се справя с чувство на огромна вина след раздялата си с Пийт Дейвидсън. 

По време на премиерата на третия сезон на предаването The Kardashians, риалити звездата говори с повече подробности относно прекратяването на връзката си с комика от Saturday Night Live и как разводът й се Кание Уест е повлиял на отношенията им. Тя зачекна темата в разговор със Скот Дисик и сестра си Клои Кардашян, като заяви, че в момента е сама и не е готова да влиза отново във връзка.

"Разделите просто не са моето нещо", казва тя на близките си, които отбелязват, че никой не харесва да прекратява връзки. Ким допълни, че се е почувствала наистина зле след края на отношенията си с Пийт, защото девет месеца не са малко време. По думите й, двамата са имали дълги разговори по темата и са обсъдили всички възможни варианти, но накрая са стигнали до заключението, че е по-добре да продължат живота си в различни посоки

Кардашян призна, че чувства голяма вина относно раздялата с Пийт, защото той е преминал през много неприятности заради развода й с Кание Уест. Дейвидсън и Ким започнаха връзка през есента на 2021 година, след като риалити звездата беше водеща на SNL. Романсът дойде само месеци, след като Ким официално подаде документи за развод след шестгодишен брак с Кание. 

След като връзката на Кардашян и Дейвидсън стана достояние на целия свят, Уест започна публични атаки срещу тях както в социалните мрежи, така и в пресата. Той пусна и видеото към песента Eazy, в което отвлича, връзва и погребва пластелинова версия на Пийт. "Бог ме спаси от катастрофата, за да мога да погреба Пийт Дейвидсън", пее Уест в песента. 

По това време източник съобщи, че Ким е бясна на бившия си съпруг, като малко по-късно той изтегли видеото от социалните си профили. "Тя мисли, че нещата станаха твърде агресивни и е наранена. Наистина е бясна на Кание, че го е направил. Тя продължи напред и иска всичко това да спре", каза близък до звездата. 

Пийт и Ким се разделиха през август 2022 година след само девет месеца заедно. По това време източник сподели пред People, че комикът е започнал да посещава терапевт, за да излекува травмата, която му е била причинена от публикациите и атаките на Кание. "Вниманието и негативността, идващи от Кание и неговите глупости бяха голям удар за Пийт и той трябваше да потърси помощ", каза близък до Дейвидсън. 

Оттогава комикът омаловажи ситуацията, като се пошегува в един от своите стендъп скечове за това, че е имал много странна година и засегна всички обиди, отправени от рапъра към него. Пийт все пак си остана приятел с Ким, като двамата дори си поговориха по време на тазгодишната Met Gala в началото на месеца. 

Ким Кардашян проговори за връзките на Пийт Дейвидсън

Шега ли е: Пийт Дейвидсън се облече като Кание Уест на наградите „Еми“

Пийт Дейвидсън ходил на психолог след нападките на Кание Уест

Що се отнася до Ким и Кание, риалити звездата се просълзи, когато каза на майка си, че е изтощена от драмата с бившия си съпруг, от когото има и четири деца - Норт, Сейтн, Чикаго и Псалм. "Дори въпреки цялата лудост на всичко, което Кание казва за нас, аз никога не коментирам, никога не публикувам... мълча на фона на всички тези лъжи", казва тя. Допълва, че всичките мръсни номера на рапъра ще се отразят най-пагубно на децата им. 

Въпреки трудностите в предишните й връзки, Ким изрази надежда, че отново ще намери любовта след време. Смята, че правилният човек няма да се интересува, че тя има четири деца или че вече е на 40 години. "Ще бъде трудно, но ще бъдем заедно и ще преминем през всичко като едно. Просто чакам този правилен човек да се появи", каза тя. 

Подобни думи бяха казани и в последния епизод от подкаста On Purpose with Jay Shetty, където Кардашян заяви, че е романтик по душа и винаги иска да бъде влюбена. Допълни, че обожава да споделя живота си с някого и да създава семейство. Сега обаче ще подхожда много по-внимателно към следващия си партньор, защото иска децата й да се чувстват комфортно около него и да бъде спокойна за тяхното бъдеще. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари