IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян каза суровата истина за сурогатното майчинство

29 май 2023 11 00

Сестрата на Ким призна, че е по-малко свързана със сина си, който беше роден от майка под наем

Getty Images

Getty Images

Клои Кардашян за първи път говори за това какво е да се сдобиеш с дете, родено от утроба под наем или т.нар. сурогатно майчинство. Сестрата на Ким Кардашян посрещна второто си бебе - сина си Тейтъм именно по този метод. Преди няколко дни обаче, в новия епизод на риалити шоуто „Семейство Кардашян", тя призна, че се чувства „по-малко свързана“ с 9-месечното момченце, в сравнение с това, което е усещала след раждането на дъщеря си Тру, която сега е на 5 години. Баща и на двете деца на рилити звездата е баскетболистът Тристан Томпсън, но разликата е, че Клои роди Тру, докато Тейтъм, беше износен от друга жена.

Клои нарече сурогатното майчинство „транзакционно изживяване“. Тя разказа и за предизвикателствата, които стоят пред всяка жена, решила да се възползва от този метод на майчинство.

38-годишната Клои сподели следното: „Процесът на сурогатно майчинство, през който и Ким премина, за мен се оказа много труден. Беше наистина най-странното нещо, с което съм се сблъсквала."

Клои добави: "Наистина се чувствах по-малко свързана със сина си. Хората казват, че отнема минута, за да почувстваш връзката с новороденото си, но на мен не ми беше така лесно, за разлика от Ким, която нямаше моите терзания."

По-голямата сестра на Клои - Ким Кардашян и бившият й съпруг Кание Уест, също посрещнаха двете си по-малки деца - Чикаго и Псалм от сурогатна майка, а Ким роди първите си деца - 9-годишната Норт и 7-годишния Сейнт.

Клои си спомни как е гледала раждането на момченцето си през август 2022 г., добавяйки: „Определено бях заровила главата си в пясъка по време на тази бременност и сякаш изобщо не осъзнавах какво точно ще се случи. И така, когато отидох в болницата за раждането, това беше първият път, когато наистина разбрах, че отново ще бъда майка, но не усетих нищо общо с бебето.”

Клои отбеляза в предаването, че липсата на лични познания относно сурогатното майчинство може да е изиграло роля в дългия й период на приспособяване.

„Определено бях в състояние на шок от цялото това преживяване като цяло. Чувствах се наистина виновна, че тази жена току-що е родила бебе, а аз трябва да й го взема и да отида в друга стая с него. Аз трябваше да ги разделя, а тя го беше носила под сърцето си цели девет месеца“, обясни Клои.

Тя добави още: "Иска ми се някой да беше по-честен с мен относно сурогатното майчинство и разликите, които има при него. Не казвам, че това е нещо лошо, но просто е много различно.”

В отговор 42-годишната Ким разсъждава върху собствения си опит, след като посрещна 5-годишната си дъщеря Чикаго и 4-годишния си син Псалм именно чрез сурогатна майка.

„Мисля, че има разлика, когато бебето е в корема ти и усеща биенето на сърцето ти. Замисли се - то дори докосва твоите органи. Няма никой друг на тази планета, който да те усеща отвътре по този начин“, обясни основателката на марката за бельо Skims.

Колкото до Клои, тя започна  да излиза с 32-годишния  Тристан през 2016 г., но след няколко скандала с негови изневери и едно незаконно дете, двамата с него се разделиха, малко преди да се роди Тейтъм.

Наскоро обаче се появиха слуховете, че Клои е възобновила романса си с играча от НБА в името на двете им общи деца. Според други източници двамата са си много близки, но само като родители на децата и помежду има няма нищо друго.

Техен приближен казва пред списание US Weekly: „Тристан знае, че с Клои винаги ще бъдат семейство заради децата. Това не означава, че той не се опита двамата да се съберат като двойка, но тя не иска. В този момент той знае, че всичко, което може да направи, е да бъде най-добрият баща на децата им и да покаже на Клои, че винаги може да разчита на него. Той е много щастлив, че успя да си намери дом в съседство с този на Клои.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари