IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин с критики заради нови видео упражнения

30 май 2023 10 50

Инструкторката съветва майките как да стегнат тазовото дъно

БГНЕС

БГНЕС

Хилария Болдуин получи нова порция критики заради своите видео упражнения. Споделяйки как майките да стегнат тазовото дъно след раждане, тя получи безброй подигравки. Причината дойде от движенията, които някои сравниха с „възбуден тийнейджър“.

„Имам някои неща в долната част на гърба от раждането на бебето, така че наистина се опитвам да подобря основната си сила. Особено след като имам толкова много деца, наистина трябва да се съсредоточа върху вътрешните си мускули“, написа съпругата на Алек Болдуин в Instagram. 

39-годишната инструкторка сподели, че възобновява публикуването на видеа за влизане във форма след като дълго време не е качвала такива. Тя посочи, че често среща хора на улицата, които се интересуват от тях, което я накарало да намери време и заснеме нови клипове с тренировки за различни части на тялото. 

„Докато правя всичко това, аз се съсредоточавам върху активирането на тазовото си дъно и инициирането на всяко движение отвътре, вместо да разчитам на крайниците си“, обяснява още тя в социалните мрежи, говорейки за стягането на тазовото дъно при жените, които са родили наскоро.

След новата публикация на Хилария австралийската комедиантка Селесте Барбър записа сходен клип, в който пресъздаде нейните пози в подигравателен стил.

Припомняме, че последната нагледна тренировка на Хилария Болдуин бе споделена в края на декември 2022 г. След това тя отдели повече внимание на своето бебе Илария, както и на своите останали шест момичета и момчета, заради което прекъсна традицията. Но ето че днес тя се чувства готова да я възобнови, подкрепена от съпруга си Алек Болдуин. 

Хилария Болдуин за отглеждането на седем деца: Приемам хаоса като нормален

Хилария Болдуин разголи талия два месеца, след като се сдоби със седмо дете

Стигат ли седем деца или Хилария Болдуин мисли за още?

Хилария отбеляза 8 месеца щастие 

Преди броени дни звездата сподели галерия от снимки с най-малкото си дете. И отбеляза, че малката Илария вече е на 8 месеца. 

След няколко загуби и използване на сурогатна майка, Хилария роди дъщеричка, с което дари Алек Болдуин с наследник номер седем. Така двамата отглеждат щастливо своите четири момчета и три момичета. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари