IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл мислят да снимат филм за живота в кралското семейство

30 май 2023 10 40

Новият проект ще излезе в платформата на Netflix

Принц Хари и Меган Маркъл мислят да снимат филм за живота в кралското семейство

Принц Хари и Меган Маркъл не спират да провокират кралското семейство. След като херцогът на Съсекс издаде мемоарите си Spare, където разказа пикантни детайли от живота си във Великобритания, отношенията му с неговия баща и брат силно се усложниха. Началото на проблемите между тях тръгнаха още с интервюто, което Хари и съпругата му Меган дадоха пред Опра Уинфри.

Оказва се, че това съвсем не им е достатъчно и двойката, която се отказа от кралските си задължения планира да направи пълнометражен филм за Netflix за живота в кралското семейство.

Херцогът и херцогинята на Съсекс планират да пуснат нов игрален филм за кралския живот в Netflix. Меган и Хари смятат, че разполагат с достатъчно кадри за "широкоекранен разказ за случилото се в двореца", предава Mirror.

Филмът ще бъде продължение на тяхната противоречива документална поредица Хари и Меган, пусната в стрийминг платформата през декември.

Двойката обаче все още иска да "изчака и да види" каква ще бъде реакцията на игралния филм на Netflix, базиран на скандалното интервю на принц Андрю за BBC, в което той говори за приятелството си с американския финансист Джефри Епщайн, който се самоуби, докато чакаше съдебен процес за педофилия и въвличане на непълнолетни в проституция. Проектът се нарича "Сензация", ролята на херцога на Йорк се изпълнява от Руфъс Сюел, ролята на журналиста е Емили Мейтлис.

Източник каза, че Хари и Меган искат да продължат с Netflix, но искат да включат повече „сочни подробности“ за живота си като членове на кралското семейство във филма: „Има много нюанси в тяхната история, които те смятат, че все още са неизползвани след издаването на документалния филм и книгата на Хари."

Съвсем скоро херцогът загуби дело по повод личната охрана на него и семейството му във Великобритания. Съдът там реши, че Хари няма право след като се е отказал от кралските си задължения да използва държавна охрана, дори да плаща сам за това.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Аз ( преди 10 месеца )
Тая негърка не спира.толкова е алчна за пари че гази всичко.но защо Хари не се събуди най после и да защити семейството си от тая жена.не вижда ли каква е тя и какво прави
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар