IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Една дума унищожи напълно отношенията между принц Уилям и принц Хари

30 май 2023 09 00

Ще успеят ли двамата братя отново да се сближат...

Снимка: БГНЕС

Само една дума, изречена от принц Хари, направи невъзможно да възобнови връзката с брат му принц Уилям. Кралският коментатор Даниела Елсер отбеляза, че за неудобната фраза херцогът на Съсекс му се е наложило да плати твърде висока лична цена. Отношенията между двамата братя са обтегнати от известно време, но сега изглежда шансът за помирение е още по-малък, от колкото е било преди.

Оказва се, че една "ключова" дума е всяла голям раздор помежду им, се отбелязва в статия на автора на призраци Джон Джузеф Мерингер, който работи с Хари по създаването на мемоарите Spare. Той описва как херцогът на Съсекс е изразил радостта си от продажбата на автобиографията му и факта, че историята му най-накрая излезе на бял свят.

„Той си спомни съвета ми „да се довери на книгата“ и изрази радостта си, че го е послушал. Хари беше невероятно щастлив да почувства, че всички най-накрая знаят истината и гласът му звучеше свободно. Имаше сълзи в очите си. Аз също“, каза Мерингер.

Елсер подчерта, че използването на думата "свободен" символизира желанието на Хари за свобода. „Въпреки това, в преследването на тази единствена дума – Хари, независимо дали го осъзнава или не, е платил изключително висока лична цена.“

Той добави, че загубата на връзката му с принц Уилям е „може би най-очевидната загуба“. Уилям е представен в книгата в негативна светлина - херцогът на Съсекс говори за брат си като за дребен и дори агресивен човек.

И докато принц Уилям е в сянка на принц Хари, се оказва, че принцът на Уелс  е засенчен и от още един негов близък - съпругата му Кейт Мидълтън. Говори се, че кралските фенове се вълнуват истински от случващото се със съпругата му, казва експертът Роя Никха. Принцът и принцесата на Уелс продължават да укрепват своите позиции и да играят все по-видна роля в институцията на британската монархия. Никха обаче отбеляза, че на Кейт се обръща повече внимание от съпруга ѝ.

Експертът каза пред True Royalty TV: „Принц Чарлз винаги е бил много разстроен, когато Даяна го засенчваше. И така се случваше почти през цялото време. Принц Уилям е възхитен от факта, че хората са топли към Кейт. Чух го да говори за работата на жена си и колко е развълнуван от нея и му харесва тя да набира сила."

В същото време редакторът на Sunday Times отбелязва, че има едно нещо, което Уилям не винаги харесва: „Единственото нещо, което го притеснява малко, е, когато го изрязват от общи снимки. Ще откриете, че много често херцозите на Уелс се снимат заедно, но на първата страница на новините на следващия ден Уилям просто е отряза.Принцесата често е хвалена за това колко е израснала след сватбата си с Уилям. Хана Фернандо, редактор на Woman and Woman and Home Magazine, каза: „Кейт не иска да засенчи съпруга си по никакъв начин. Тя се държи така, защото всъщност е прекрасна."

Освен от съпрузите, медиите се вълнуват и от това, което става с децата им. Принц Джордж и принцеса Шарлот, въпреки кралското си потекло, трябва да спазват строгите правила на Thomas's Battersea School, където учат. Учебното заведение забранява на децата избирателно да канят съученици на партита и да създават най-добри приятели.

Учителите настояват децата да не се отличават от останалите. Ако ученик прави парти, тогава той трябва да покани всичките си съученици, за да не обиди никого. Това правило помага да се избегне чувството на лишение.

„Това е страхотно малко училище. Навсякъде има знаци, които ви напомнят, че трябва да бъдете мили, това е основният етичен идеал на тази образователна институция “, каза журналистката Джейн Мур.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Аз ( преди 10 месеца )
Той психически не е добре(Хари) от какво се е освободил че такава радост да го гони.сега ако го повикат и му кажат да се гласи за крал веднага ще забрави че е искал да е свободен.толкова амбиции го гонят и негърката ги подклажда.иска свобода ама и пари и облаги и земи и титли е къде е свободата.роднините му го оставиха но той не ги оставя и продължава да пръска злоба и отрова.жалки са с тая негърка
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар