IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няма модели, няма миски - любимата жена на Леонардо ди Каприо е майка му

29 май 2023 12 30

Семейната любов винаги е най-силна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Леонардо ди Каприо добива световна слава както с незабравимите си роли, така и личния си живот. Описван като "ергенът на Холивуд", актьорът до този момент не е минал под венчилото, като дори не е падал на едно коляно пред своя любима. Въпреки това, списъкът на Ди Каприо с гаджета е доста дълъг и включва известни имена като Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лайвли, Риана, Миранда Кер и Камила Мороне

През последните години Лео даде надежда на феновете си, че най-накрая ще го видят като младоженец, водейки дългогодишна връзка с Камила Мороне. Двамата рядко показваха любовта си пред публиката, като не бяха от редовните посетители на светски събития. Папараците обаче успяваха да ги улавят на почивки и разходки из големия град, доказвайки че сърцето на ди Каприо наистина е заето. 

Приказката обаче приключи миналата година, само няколко месеца преди Мороне да навърши 25 години. Това предизвика вълна от подигравки в социалните мрежи към ди Каприо, като се казваше, че той не излиза с дами, които са над 25 години. Връщайки хронологията назад, потребителите посочиха, че актьорът си избира приятелки, които са под тази възрастова граница и поддъжа отношения с тях, докато не навършат 25. 

Сякаш за да потуши тези подигравки, ди Каприо започна връзка с Джиджи Хадид, която не само че е над 25 години, но също така е и майка на 2-годишна дъщеря - все фактори, които биха отблъснали актьора. Двамата бяха засечени на няколко пъти заедно, но потвърждение за връзката им така и не беше дадено. Слуховете ту изчезваха, ту се появяваха отново, карайки голяма част от света да мисли, че всичко всъщност е един голям ПР, а не любов.

Наскоро Лео беше част от филмовия фестивал в Кан, където беше и Хадид, но двамата не бяха заедно на червения килим. Вместо това той се присъедини към колегите си от филма Killers of the Flower Moon, който получи най-дългите овации. В него ди Каприо си партнира с Робърт де Ниро под режисурата на Мартин Скорсезе. 

След като получи заслужените аплодисменти, Лео имаше още една важна работа в Кан - да подкрепи галата amfAR, която слага край на филмовия фестивал и е с благотворителна насоченост. Актьорът няколко години отсъстваше от светското събитие, но този път се появи с поредната красавица под ръка. И преди да се започнат спекулации за ново гадже, бързаме да кажем, че ослепителната дама до ди Каприо беше майка му Ирмалин Иденбиркин.

За да избегне червения килим, изпълнен с европейски инфлуенсъри и представители на елита, Лео влезе в залата през задния вход, държейки здраво ръката на мама. Той се постара с всички сили да остане незабелязан, носейки бейзболна шапка и държейки главата си надолу през цялото време извън залата. Майка му, от друга страна, не се срамуваше от камерите и по никакъв начин не се криеше от тях. Тя носеше ярко жълта рокля, дълга до земята, макар събитието да имаше строго определен дрескод за черни или бели тоалети. 

Видеа в социалните мрежи показват как ди Каприо постоянно говори нещо в ухото на майка си, докато на сцената се вихрят известни изпълнители като Холзи и Адам Ламбърт. Но той изчезна в един от най-важните моменти от вечерта, сякаш отново избягва вниманието. 

Около полунощ благотворителната организация, посветена на набирането на срредства за изследване и борба със СПИН, разкри единствен по рода си портрет на ди Каприо. Според аукционера, картината е нарисувана от известния художник Деймиън Хърст, след което тя попада в ръцете на частен колекционер, който я дарява на amfAR, за да даде възможност на някой друг да окачи Лео в хола си. 

Леонардо ди Каприо не си губи времето: Актьорът уловен с ново гадже

Леонардо ди Каприо се обиди на слуховете, че е все с млади момичета

Леонардо ди Каприо на вечеря с 19-годишна моделка - това ли е новото гадже?

Докато офертите за поретрета валяха, майката на актьора се изправи с телефона си, за да заснеме как богатите се борят за лицето на сина й. Тя изглеждаше доста горда от факта, че картината бе продадена за 1.3 милиона долара

Час и половина след продажбата, ди Каприо напусна залата с компания от 10 човека, включително и Ирмалин. Актьорът може и да не спечели награда от Кан, но определено спечели сърцата на всички с избора си на придружител за благотворителната гала. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари