IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

22 години щастие за Брук Шийлдс и Крис Хенчи

30 май 2023 08 40

Актрисата признава, че няма друг, който иска да подлудява 

БГНЕС

БГНЕС

Брук Шийлдс отбеляза важен семеен празник. През изминалия уикенд актрисата и модел отпразнува 22 години брак със съпруга си. 

По случай специалния повод звездата сподели няколко снимки с Крис Хенчи в социалните мрежи. На тях виждаме част от техните най-хубави моменти през годините. Например тяхната сватба. 

„22 години брак днес… понякога се чувства, сякаш е минала цяла вечност с едно мигване на окото!“, написа Шийлдс към своята галерия. 

„Няма друг, който бих предпочела да полудявам“

Това споделя още Брук, изливайки чувствата си към мъжа, от който има две прекрасни дъщери. 

57-годишната актриса е женена за 59-годишния продуцент и сценарист от 26 май 2001 г. 

„Няма друг, когото бих предпочела да подлудявам или да бъда подлуден от… да хващам или да бъда хваната от… да обичам или да бъда обичан от“, завършва тя посланието си към Крис Хенчи.  

Двойката споделя две дъщери - Роуан, която е на 20, и Гриър, на 17

През март Шийлдс почете рождения ден на съпруга си в Instagram, като за пореден път показа обичта си към него заедно със своите момичета. 

Преди брака си с продуцента, Брук Шийлдс бе женена с Андре Агаси.

Относно ключът към нейния брак с Хенчи, Шийлдс изтъква, че е важно да се смеят. Говорейки за него пред списание People, тя се пошегува: 

„Всеки път, когато приключа с моя терапевт, Крис си казва: „Оправи ли се? Добре ли си? Ние сме добре?“. 

Горда майка – Брук Шийлдс сподели снимка с порасналите си дъщери

Брук Шийлдс отказала секс на Кенеди-младши и се прибирала пеша

Като две капки вода – Брук Шийлдс и 16-годишната ѝ дъщеря на червения килим

Актрисата в Тайланд за рождения ден на дъщеря си 

Преди да отпразнува 22 години щастлив брак, Шийлдс остави за малко работата, за да отдели време за едно от децата си. Тя сподели, че по случай рождения ден на голямата си дъщеря, двете са заминали инцидентно на почивка. И се отбеляза от Тайланд. 

„Вижте кой дойде да посети мама. Най-хубавите няколко дни с моята рожденичка. Все още не мога да повярвам, че е на 20“, написа звездата. И показа как релаксира с Роуа край басейна и правейки йога. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари