IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Пелфри нарече живота си с Кейли Куоко рай

29 май 2023 15 00

Актрисата пожелала да има дете от него още при първата среща

БГНЕС

БГНЕС

Том Пелфри сподели, че животът му с Кейли Куоко и бебето е истински рай. Мъжът до актрисата даде интервю за списание People, пред което разказа за новата си роля - тази на родител. 

„На моменти е предизвикателство… Това е най-красивото нещо, което някога е съществувало“, изтъква той за това как се чувства с пеленаче на ръце.

Припомняме, че 40-годишният актьор и неговата приятелка Кейли Куоко посрещнаха дъщеричката си - Матилда, на 30 март. 
 
„Невероятно е. Това е рай, понякога е предизвикателство“, обяснява мъжът до блондинката, станала по-известна с участието си в „Теория за Големия взрив“.

Пелфи сменя памперси без проблем 

По думите на Том, да отглеждаш дете заедно с половинката си е истинска радост. Той все пак обяснява, че не знае как би се справил, ако беше сам. И в тази връзка посочи, че уважава изключително много самотните родители, защото знае какво им коства да се грижат за децата си. 

На въпрос кое  е най-изненадващото нещо за един нов баща, мъжът до Куоко отговаря: 

„Наистина беше изненадващо за мен, че се чувствам интуитивно. Има просто нещо в това как да я държа и как да я оригвам… И интуитивно да разбирам какво иска понякога, когато е разстроена“. 

Пелфи обяснява, че засилената му интуиция го изненадала, защото преди да стане баща е бил около много бебета (например племенниците му), но не е усещал същото. Дори сякаш се притеснявал да ги вземе в себе си, за да не им направи нещо.
 
Том също така разкрива, че станал спец по смяната на памперси на малката Матилда. „Когато бяхме в болницата, всяка медицинска сестра, която влизаше, я записвах на видео как прави повиването, защото всеки има малко по-различна техника. И аз се спрях на тази, която работи най-добре за мен, и се чувствам много добре от способностите си за повиване“, разкри тайната си той. 

Горда майка – Кейли Куоко почете дъщеря си на червения килим

Кейли Куоко с нови снимки на малката Матилда

Кейли Куоко със звездно бебешко парти – сред поканените беше и Брад Пит

Кейли знаела, че ще има дете от Пелфи 

Междувременно актрисата, дарила Том с дете, даде интервю пред списание Emmy. Пред изданието тя споделя как майчинството я е променило.
 
Русокосата звезда разкрива, че още след първата си среща със своя колега усетила привличане и това, че двамата ще имат по-сериозна връзка. Тогава си казала: 

„О, Боже мой, искам да имам дете от теб“. 

„Не сме на 20, така че чувствахме, че вероятно не можем да чакаме твърде дълго. Тогава бяхме толкова благословени – това се случи веднага“, разказва Куоко за желанието и на двамата да имат бебе, което се получило още след първите опити. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари