IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър излъчва френски шик по време на парижкото си приключение

30 май 2023 14 50

Вижте визиите на сексапилната звезда

Getty Images

Getty Images

Кайли Дженър и майка й Крис Дженър в момента се намират в Града на любовта, заедно с компания от приятели. Всички те предприеха пътуване до френската столица, за да изгледат концерта на Бионсе на "Стад дьо Франс", който беше спирка от световното й турне Renaissance World Tour.

Докато се намира в Париж обаче 25-годишната основателката на Kylie Cosmetics реши не само да предприеме шопинг в магазините на някои от най-любимите си модни къщи, включително Hermès и Dolce & Gabbana, но и да демонстрира перфектния си външен вид в няколко наистина шикозни тоалета.

Още на първия ден от пътуването си Кайли очарова своите фенове като се появи в къса секси бяла рокля и бял шал около косата си, като беше съчетала тоалета си с черни обувки.

В събота, 27 май, риалити звездата разгледа забележителностите на Париж отново облечена в монохромен тоалет - този път в черна рокля с деколте на Bottega Veneta и черни обувки на високи токчета на Lanvin.

На следващия ден Кайли посети водещия магазин на Chanel, като изглеждаше сияйна в белия си ансамбъл от къса пола и подходящо, асиметрично късо сако. Дженър завърши визията си с черни обувки.

На самия концерт в петък, 25 май, пък Кайли, зя която се говори, че има връзка с актьора Тимъти Шаламе, носеше черна рокля с гол гръб и високи до коляното кожени ботуши, както и своите любими тесни слънчеви очила.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@eakylie)

 

В неделя, на 28 май пък, Кайли се появи в бяла миди рокля без ръкави и пола с ниска талия, в доста минималистична стилистика. Дженър избра да завърши тоалета си с малка бяла чанта с горна дръжка, дебели сребърни обеци и бели сандали (на основната снимка).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Jenner (@kyliejclip)

Дизайнерката на линията Kendall + Kylie е свикнала от дете да бъде в светлината на прожекторите, тъй като е звезда от клана Кардашян, чиито риалити предавания се снимат от 2007 г. до ден днешен. Междуременно Кайли успя сама да се превърне в модна икона и успешна бизнес дама.

„Пазя всички мои дрехи за дъщеря си“, каза неотдавна мис Дженър пред CR Fashion Book, имайки предвид 5-годишната си дъщеря Сторми. „Имам някои невероятни тоалети и нямам търпение да споделя целия си архив с нея, когато порасне. Толкова се вълнувам да видя как тя ще ги носи и стилизира дрехите си."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by thamy (@archivekyliejenner)

 

Кайли, която споделя Сторми и 15-месечния си сина Айър, с бившия си приятел Травис Скот, отбеляза още в същото интервю, че се надява Сторми някой ден да облече поне една от нейните рокли, с които е присъствала на ежегодния бал Met Gala в Ню Йорк. Кайли е присъствала на множество Met Gala събития през годините, като през 2023 г. блесна в червена рокля на Haider Ackermann със синьо копринено наметало (на последната снимка).

„Избрахме червената рокля, защото е различна от всичко, което някога съм носила", обясни родената в Калифорния мис Дженър своя избор на тоалет по време на влог в YouTube, публикуван през май. „Мисля, че червеното наистина се откроява, а и ми харесва колко е елегантно и вечно като стил.“

кайли мет

Снимка: Getty

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари