IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло разгорещи страстите преди лятото, като се съблече по бански

31 май 2023 08 30

Звездата рекламира алкохолна напитка, обвиниха я в лицемерие

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес напомни, че лятото наближава, като се показа в яркожълт бански, за да промотира новата си линия коктейли Delola. 53-годишната суперзвезда публикува няколко бляскави снимки, на които изглеждаше великолепно в прилепналата по извивките ѝ еднолицева рокля, предава Daily Mail.

Под публикацията Дженифър написа: „Лятото най-накрая е тук ☀️ @Delola е официалната напитка на лятото ... така че седнете удобно, отворете бутилка, изсипете върху лед и се насладете! XOXO, Lola #DelolaLife.

Прилепналият бански с високо изрязване показваше деколтето и бедрата ѝ, докато тя позираше доволно на няколко шезлонга. Целунатата от слънцето кожа на Лопес имаше сияен блясък, който тя подчерта, като носеше златни обръчи и многоцветна кърпа на главата. Лола е дългогодишен прякор на Дженифър, който отразява нейната „по-игрива, безгрижна страна“, гласи съобщение за пресата.

Но стартирането на най-новото ѝ начинание беше взривено от феновете, които критикуваха Лопес за това, че е създала марка алкохол, въпреки че самата тя е въздържател. На всичкото отгоре съпругът ѝ Бен Афлек открито говори за битката си с напитките и трудностите да остане трезвен.

Звездата от Mother не изглеждаше притеснена от отзвука около първоначалното пускане на марката по-рано този месец, тъй като феновете се нахвърлиха върху нея, за да изразят своето „разочарование и объркване“.

Всичко започна на 4 април, когато Лопес почерпи своите 241 милиона последователи в Instagram с изненадващ рекламен видеоклип, в който се вижда как тя се разхлажда с нискокалоричните си спрейове, докато се пече на средиземноморското слънце.

Тайната е разкрита!!! – гласеше надписът на звездата от „Обратен завой“. 'Горда съм да споделя с вас @DELOLA ... моята нова колекция от уникални, готови за консумация шприцове на ниво миксология. Повече е #OnTheJLo. Нека да изживеем #DelolaLife заедно @gregswalesart.
„Ти самата дори не пиеш алкохол!“
– коментираха критици. „Защо натрапваш това на другите – знаеш какви вреди нанася, затова не го пиеш!“

Мнозина продължиха да критикуват последното ѝ начинание като безсрамно привличане на пари, тъй като Лопес е говорила много открито за отрицателните последици от консумацията на алкохол върху здравето.

Звездата по-рано заяви пред InStyle, че според нея алкохолът „съсипва кожата“.

В разговор с UsWeekly през 2016 г. Дженифър посочва, че начинът ѝ на живот без алкохол е една от най-големите тайни, за да изглежда толкова млада: „Не пия, не пуша и не пия кофеин. Това наистина разрушава кожата ти с напредването на възрастта. Много фенове пожелаха на звездата да се насочи към линия напитки без алкохол.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари