IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Харисън Форд и Калиста Флокхарт сияят от гордост на дипломирането на сина си

31 май 2023 11 00

Лиъм Флокхард Форд е осиновен и от двамата си известни родители

Getty Images

Getty Images

Харисън Форд и Калиста Флокхарт сияеха от гордост по време на дипломирането на сина си Лиъм, който до този момент предпочита да страни от светлината на прожекторите.

Холивудската двойка изгледа как Лиъм завърши официално „Амхърст Колидж“ в Масачузетс. Калиста и Харисън изгледаха церемонията с огромни усмивки на лицата си, заедно с други родители, гледащи как децата им получават дипломите си в един прекрасен слънчев ден.

Легендата на „Междузвездни войни“ и „Индиана Джоунс“ и звездата от сериала „Али Макбийл“ до голяма степен също водят живота си далеч от общественото внимание, но двамата бяха снимани на дипломирането на сина им Лиъм Флокхарт Форд, който Калиста осинови като бебе през 2001 година.

Година по-късно, през 2002 г., тя започна връзката си с Харисън, за когото се омъжи през 2010 г. Не е ясно кога точно актьорът е осиновил момчето документално, но е факт, че той го прие като свое собствено и го отгледа като истински баща, като дори е споделял в интервюта, че е благодарен за това, че е имал шанс да има дете и на по-зряла възраст.

58-годишната Флокхарт и 80-годишният Харисън Форд се появиха заедно на Филмовия фестивал в Кан по-рано този месец, след като години наред не бяха минавали заедно по червения килим.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари