IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преди концерта в София - Джони Деп със сериозна контузия

30 май 2023 14 40

Дали събитието ще бъде отменено

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джони Деп има лоша новина за своите музикални фенове - налага му се да отмени няколко концертни дати заради сериозен здравословен проблем. 

Актьорът публикува официално съобщение във всичките си социални канали, с което изразява дълбокото си разочарование и тъга от факта, че няма да може да се качи на сцената в следващите няколко дни заради контузия на глезена. По думите му, нараняването е в областта на глезена и ще му попречи да изпълни част от планираните дати с групата си Hollywood Vampires. 

"Първоначално беше малко счупване, но някъде между Кан и Роял Алберт Хол нещата станаха по-зле, вместо да се подобряват. Няколко медицински професионалисти ми препоръчаха да избягвам всякакви активности за момента и съм много натъжен, че няма да мога да пътувам", написа Деп. Допълва, че датите, които ще бъдат отменени са в Ню Хемпшир, Бостън и Ню Йорк и ще бъдат преместени съотвено за 28, 29 и 30 юли. Той обеща на феновете още по-грандиозно шоу и им предложи най-искрените си извинения. 

В началото на май френският филм Jeanne du Barry откри тазгодишния филмов фестивал в Кан. Проектът бележи своеобразното завръщане на Джони към киното, като това е първият му досег с индустрията от две години насам, когато започнаха съдебните му саги. Той се бореше на два контитента - във Великобритания срещу таблоидите и в Америка срещу бившата си съпруга Амбър Хърд. И двете битки бяха водени заради сходни обвинения, като на Острова актьорът искаше да изчисти името си заради статия, в която е описван като бияч на жени, а у дома съдеше Хърд за клевета, която написа есе през 2018 година, в което се обяви за жертва и оцеляла от домашно насилие по време на брака си с Джони. 

В крайна сметка актьорът успя да изпълни половината от плана си, като спечели само делото в Америка. Съдията във Великобритания сметна, че статията в The Sun е по същество истинска, а главният свидетел в полза на вестника беше именно Амбър Хърд. И докато актрисата смяташе, че журито ще бъде на нейна страна и в Америка, то в крайна сметка победата отиде при бившия й съпруг, който трябва да получи 10 милиона долара обезщетение от нея. 

По време на пресконференциите в Кан Деп беше попитан за завръщането си в Холивуд и дали се е чувствал бойкотиран от Холивуд заради известните му и широкообсъждани съдебни битки. По думите му, в началото е чувствал отдръпване от страна на режисьори, сценаристи и продуценти, защото всеки е вярвал на думи, хвърелни в пространството.

"Дали се чувствам бойкотиран сега? Не, по никакъв начин. Но не се чувствам бойкотиран от Холивуд, защото не мисля за това. Всъщност не мисля въобще за Холивуд. Нямам нужда от Холивуд в момента", каза Деп пред журналистите. 

Филмът Jeanne du Barry, в който Джони играе крал Хенри XV, получи шестминутни аплодисменти на крака, които трогнаха актьора до сълзи. Той благодари на всички за подкрепата и уважението, като заяви, че никога не е напускал индустрията, а просто си е бил взел кратка почивка. 

Относно бандата му Hollywood Vampire, тя е съставена от Джони Деп и рок звездите Джо Пери, Алис Купър и Томи Хенриксен. През юни миналата година те обявиха, че започват световно турне, в което включват и Европа. Групата отмени планираните си участия през 2021 година заради разрастващата се тогава пандемия, но сега е готова отново да зарадва феновете си.

Джони Деп натрупа състояние, продавайки свои картини

Сагата официално приключи: Амбър Хърд и Джони Деп се разбраха

Джони Деп и Алис Купър превземат София

За щастие на меломаните и рок почитателите в България, Джони Деп и компания ще дойдат в София на 12 юни в "Арена София". 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари