IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жерар Пике повтаря с Клара Чиа нещата, които вече е правил с Шакира

30 май 2023 14 30

Ексфутболистът заведе новата си приятелка на концерт на Coldplay

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Жерар Пике повтаря с новата си възлюбена Клара Чиа нещата, които вече е правил с бившата си половинка Шакира. Ексфутболистът на ФК "Барселона" заведе приятелката си на концерта на поп групата "Coldplay" в каталунската столица, като това е третото му посещение на шоу на въпросната банда. 

Преди няколко години Жерар посети концерт на любимите си британски музиканти в компанията на майката на синовете си Саша и Милан, а именно Шакира. 

Клара и Жерар присъстваха на последното шоу на бандата на Крис Мартин, което се проведе на стадиона Estadi Lluis Companys (Естади Олимпик). Всъщност това е и мястото, където Барса ще играе мачовете си през следващия сезон. тъй като в момента тече модернизиране на собствения стадион на отбора "Камп Ноу".

Жерар и Клара се появиха хванати ръка за ръка и придружени от тяхна приятелска двойка. Пике, с усмивка на лицето, се остави да бъде сниман с новата жена в живота си. Бившият атлет вече на няколко пъти споделя свои влюбени снимки с Клара в профила си в Instagram, като очевидно иска да покаже на света, че няма никакво намерение да крие тази своя връзка, която иначе започна доста скандално.

Припомняме, че връзката на бившия играч на "Барселона" с неговата асистентка излезе наяве буквално дни, след като той и Шакира обявиха раздялата си след 10-годишна връзка. В последствие се оказа, че Пике е имал интимни отношения с 22-годишната студентка почти една година, преди да се раздели с колумбийската попзвезда. 

Подробност, която не остана незабелязана от последователите му, е че той и Клара са започнали да се обличат в синхрон, като за концерта бяха избрали дрехи от деним.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) 

Колкото до Шакира, преди два месеца тя се сбогува с испанските си фенове и отлетя от Европа, за да започне нов етап от живота си, заедно с децата си в Маями, Флорида, където вече подготвя песните за следващия си албум.

В края на април Пике също посети Щатите, за да прекара няколко дни с децата си. Според споразумението им, постигнато в съда, Пике и Шакира ще си разделят отглеждането на Милан и Саша в съотношение 70/30% в полза на певицата.

Очаква се децата да прекарат лятната ваканция при него, в доскорошния им дом в Барселона.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Усойница ( преди 10 месеца )