IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Айрланд Болдуин благодари на майка си за подкрепата след раждането

31 май 2023 08 40

Нарекоха Алек Болдуин токсичен баща

БГНЕС

БГНЕС

Дъщерята на Алек Болдуин – Айрланд, благодари на Ким Бейсингър за подкрепата след раждането. Младата майка сподели дълъг пост в Instagram, в който спомена, че през първите дни се е опирала именно на нея.

Припомняме, че дъщерята на известния актьор и неговата бивша жена роди в средата на май. След като се похвали, че си има момиченце, което ще кръсти Холанд, тя започна да показва своето ежедневие в социалната мрежа. Така постовете, свързани с грижата за бебето и родителството в нейния профил зачестиха.

Айрланд разказа за предизвикателството с бебе на ръце

27-годишната Болдуин, която е родила в дома си, в надуваема вана с вода, разказа как се е чувствала през първите дни. Тогава все още не знаела кое и как да направи с пеленачето.

„Не мога да бъда по-благодарна за родителите на партньора ми и майка ми, които ме посетиха“, написа тя в Instagram.

Постът на Айрланд идва след като преди дни нейният известен татко написа кои са неговите причини да продължи напред след трагичния инцидент на снимачната площадка. Публикацията му съдържаше снимка на неговите седем деца от Хилария Болдуин. И както се досещате, това че тя не включва първородната му наследница, разгневи мнозина.

Бременната Айрланд Болдуин вече е избрала име на бебето си

Айрланд Болдуин си направи лифтинг на лицето на 26 години!

Нарекоха Алек Болдуин токсичен баща

Много от последователите на Айрланд Болдуин отбелязаха, че тя няма нужда от татко по документи, който не се интересува от нея. След като той не сподели, че има осем причини да отвори нова страница, сякаш изрязвайки 27-годишната си щерка от живота, мнозина го разкритикуваха.

„Няма да лъжа, без семейството ми, не знам какъв би бил животът ми“, сподели Алек.

След написаното от него, че има седем причини за ново начало мнозина го попитаха защо игнорира най-голямото си дете.

Междувременно фенка на Айрланд сподели, че тя се е справяла отлично и продължава да го прави, поради което няма нужда от токсичен татко като Алек Болдуин.

Блага вест – Алек Болдуин и Ким Бейсингър станаха баба и дядо за първи път

Младата жена с подкрепящи думи за настоящите майки

По думите на Айрланд, тя просто искала да остави послание за всички онези, на които им предстои да станат майки. И призна, че е имала редица притеснения, свързани с поддържането на здравето на бебето. Например дали може да приема кофеин, каква трябва да бъде температурата на водата, в която къпе бебето, до това как да действа при честите плачове ден и нощ.

„Четох безброй ужасяващи истории за бременни и гледах негативни видеоклипове за раждането…“, разказа тя.

Дъщерята на Алек Болдуин е категорична, че след раждането много от притесненията изчезват, защото всичко тече толкова бързо, че не остава време за продължителни размишления по определени въпроси, свързани с бебето.

„Нищо не е имало значение до този момент… Знам, че всички сме различни и нашите истории за раждане са различни, но ето какво искам да споделя от моите. Намерих го за доста тъжно“, пише още тя, визирайки, че след като видяла дъщеря си, забравила за всичките си страхове.

„Сърцето ми беше пълно. Влюбих се отново за втори път“, изтъква тя.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари