IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър все още се вижда с Тимъти Шаламе

31 май 2023 14 50

Все пак случващото се между тях се определя от близките им като „несериозно“

Снимка: БГНЕС

Кайли Дженър все още се вижда с Тимъти Шаламе, но случващото се между тях „не е сериозно“. Вътрешен източник, близък до звездата от семейство Кардашян, разказва пред People, че тя прекарва време с номинирания за „Оскар“, когато двамата са в Лос Анджелис

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе продължават да се наслаждават на компанията си, но без да поставят етикети на връзката си. „Кайли обича да се среща с него, но основният ѝ фокус е да бъде майка“, казва вътрешният източник, като уточнява, че връзката им „не е сериозна“.

Представителите на Дженър и Шаламе не са отговорили веднага на молбата на изданието за коментар.

В средата на април стана ясно, че Дженър и Шаламе – който в миналото е бил романтично свързван с Лурдес Леон, Лили-Роуз Деп и Ейза Гонсалес – са се срещнали по-рано тази година на събитие в Европа.

По онова време източници потвърдиха, че двамата „се срещат и се опознават“.
Малко след това източник сподели, че основателката на Kylie Cosmetics и звездата от „Дюн“ прекарват заедно „всяка седмица“, като отбеляза, че двамата „имат за какво да си говорят“.

Въпреки това, каза вътрешният източник на Дженър, „тя просто иска да се среща без никакъв натиск“.
Дженър споделя 5-годишната си дъщеря Сторми Уебстър и 15-месечния си син Еър с Травис Скот, с когото се среща периодично от 2017 г. насам. Между другото съвсем скоро той я нарече „красавица“ в социалните медии и даде знак, че иска отново да се върне при нея.

Сериалът The Kardashians се излъчва в четвъртък по Hulu. Предстоящият филм на Шаламе „Дюн: Част втора“ и филмовият проект за оригинална история на Уонка се очаква да имат премиера по-късно тази година.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари