IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как принц Хари и Меган Маркъл ще отбележат рождения ден на Лилибет?

31 май 2023 15 00

Ще поздрави ли Чарлз III внучката си...

Снимка: БГНЕС

На 4 юни принц Хари и Меган Маркъл ще отпразнуват рождения ден на малката си дъщеря Лилибет. Момиченцето е на две години. И по този повод звездните родители планират да организират мащабно тържество.

След като херцогът на Съсекс посети Обединеното кралство за коронацията на Чарлз III, се говори, че монархът е „много смекчен“ към най-малкия си син и снаха си. Негово Величество започнал да се обажда по-често на роднините си в Америка и според слуховете комуникацията им вече не е толкова ограничена, както преди. Те обсъждат всекидневните домакински задължения, шегуват се и се смеят много.

Според вътрешен човек монархът няма да отиде на рождения ден на Лилибет в Монтесито, но със сигурност ще изпрати подарък на внучката си.

Дядото иска да даде на момичето нещо полезно и запомнящо се. „Помощниците на Чарлз III вече търсят магазин, за да поръчат уютна къща за кукли, подобна на тази, която кралица Елизабет и принцеса Маргарет имаха, когато бяха момичета“, казва вътрешният човек, като добавя, че това би било истинска изненада.

Самият празник ще се проведе в градината с барбекю, в компанията на близки приятели и техните деца. Кои от познатите знаменитости ще дойдат на тържеството все още не е известно.

В същото време се знае, че със сигурност на празненството няма да присъства бащата на Меган – Томас Маркъл.

Fathers4 Justice, благотворителна организация, която се занимава по-специално с проблемите на комуникацията между бащите и собствените им деца, призова Меган Маркъл да позволи на сина си Арчи и дъщеря си Лилибет да се срещнат с дядовците си. Като освен Томас, те споменават и монарха Чарлз III.

Съответното изявление се появи в социалните мрежи.

Представители на организацията публикуваха пост, в който настойчиво помолиха Меган Маркъл да не бъде „гадна майка“. „Сложете край на мъката на баби и дядовци като крал Чарлз III и Томас Маркъл, на които им беше отказан достъп до любимите им внуци, Арчи и Лилибет. Какво да се каже: дори покойната ни кралица имаше проблеми с общуването с правнуците си. Време е да защитим правата на бабите и дядовците“, се казва в призива.

Компанията отбеляза, че повече от милион баби и дядовци не могат да видят внуците си в Обединеното кралство. В същото време децата на херцозите на Съсекс имаха възможност лично да общуват с роднините си на коронацията на Чарлз III през май. Но Меган сама отказа да отиде на тържеството.

Засега добрите отношения между херцозите на Съсекс и кралското семейство се закрепиха, но се предполага, че отново нещата могат да се объркат, покрай най-новите проекти на Хари и Меган, в които те отново да провокират кралското семейство, като издадат поредните пикантни подробности от живота в двореца.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари