IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отношенията се затоплят – Меган Фокс и Machine Gun Kelly отново заедно след раздялата

1 юни 2023 08 30

Двамата правят всичко възможно все пак да минат под венчилото

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс и Machine Gun Kelly са устремени да накарат връзката им да оцелее след последните турбулентни месеци и слухове за раздяла, сваляне на годежния пръстен и изтриване на всички общи снимки от профила на актрисата.

Известната двойка беше забелязана на събитие в Лондон преди дни, след като стана ясно, че отношенията се затоплят и се прави всичко възможно, за да има сватба. С новата си оранжева коса, 37-годишната Фокс носеше асиметричен бял потник с черни панталони, черни токчета и черна кожена чанта. До нея, 33-годишният музикант показа богатото си изкуство по тялото, обличайки сако без ръкави, което съчета със сив панталон. Той допълни визията с дълго колие и черно-бели маратонки.

Преди месец стана ясно, че Kelly и Фокс работят върху заздравяване на отношенията си и са готови да си дадат втори шанс. Все пак те имат нужда от терапия, тъй като актрисата изпитва трудности с доверието си към рапъра. Въпреки че не е потвърдено от какво точно е породено това недоверие, феновете в социалните мрежи не спират да говорят за изневяра от страна на Kelly. Рапърът отрича, а Фокс не коментира темата.

„Това наистина е достигнало точката, в която нещата просто не вървят. Имало е моменти, в които двамата въобще не си говорят. Толкова е зле“, казва източник относно състоянието на връзката. Въпреки трудностите, Kelly и Фокс са продължили да си говорят от разстояние и са започнали да посещават терапия за двойки, с която се опитват да поправят нещата и отново да бъдат заедно.

По думите на източници, връзката между рапъра и актрисата винаги е била изпълнена с множество проблеми и никога не е била стабилна. „Меган обаче беше много щастлива, когато двамата се сгодиха. Тя не е от хората, които обичат неангажиращите връзки, така че влага цялото си сърце в отношенията си. Но в момента не е щастлива. Свали годежния пръстен преди време и досега не го е сложила“, разказва близък до двойката.

След като слуховете за изневяра станаха твърде оглушителни, Фокс реши да сподели своето мнение и да отговори на всички горещи въпроси. След седмица мълчание, тя се върна в социалните мрежи, за да напише, че проблемите с годеника ѝ не са породени от трета страна. Актрисата обаче така и не сложи годежния пръстен, като беше част от партито на Vanity Fair след Оскарите без ценното бижу.

Меган Фокс и Machine Gun Kelly спасяват връзката си с брачен консултант

Меган Фокс намекна за раздяла с Machine Gun Kelly, изтри всичките им общи снимки

Machine Gun Kelly и Меган Фокс отпразнуваха година от годежа си

През април влюбените бяха забелязани да се държат за ръце на разходка из Хаваи, а малко по-рано Kelly се появи на събитието на Sports Illustrated Swimsuit, за да подкрепи Фокс, която застава на една от кориците. Двамата обаче не се появиха заедно на червения килим.

Въпреки продължаващите опити за събиране, плановете за сватба остават замразени. „Той се опитва да направи всичко възможно, за да я спечели, но тя не се дава лесно. Все още динамиката между тях е токсична и приятелите им не смятат, че връзката ще издържи. Той трябва много да се доказва, но не иска да се предава. Много се разбира с децата ѝ и е решен да постигне успех“, казва източник за опитите на Machine Gun Kelly отново да бъде с Меган.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари