IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебе на борда – Серина Уилямс се шегува с бременността си

31 май 2023 18 00

„Нещата невинаги са такива, каквито изглеждат“, споделя тя

БГНЕС

БГНЕС

Откакто призна, че очаква второ дете, Серина Уилямс е доста активна в социалните мрежи. Известната тенисистка започна да дава идеи на бременните как да се обличат, за да им е комфортно и същевременно да изглеждат добре. Наскоро тя се появи с елегантна черна рокля, но вместо да даде отново модни съвети, се пошегува с коремчето си.

Звездата се отбеляза от луксозно заведение в Италия, чиято градина е украсена с красиви флорални мотиви. Именно там тя е направила няколко снимки, с които се чуди къде точно се намира бебето.

„ВНИМАНИЕ: Нещата невинаги са такива, каквито изглеждат. Сериозно се опитвам да разбера дали бебето е отпред или ... отзад. … плъзнете надясно“, написа тя.

На първия кадър Уилямс позира в анфас, демонстрирайки дългата си рокля, съчетана с розови кожени чехли. А на втория тя е в профил, обгърнала коремчето си с ръце.

„Това дете някак си рита повече от Олимпия. Навсякъде е“, сподели под публикацията на жена си Алексис Оханян. Никол Шерцингер, Клои Кардашян и Винъс Уилямс бяха част от известните последователи на спортистката, които също коментираха.

Мнозина веднага забелязаха, че задните части на звездата са също толкова големи, колкото и нейният корем. Ето защо тя се шегува, че не знае къде е бебето.

Серина показа как съобщава на Олимпия, че ще е кака

Миналата седмица тенисистката сподели любопитно видео. В него заедно с Алексис Оханян съобщават на своята дъщеричка, че тя ще си има братче или сестриче.

На един от кадрите Уилямс обяснява на детето, че мама не е надебеляла, а носи бебе в корема.

„О, Боже, толкова съм развълнувана“, казва петгодишното дете на няколко пъти, усмихвайки се дяволито на родителите си.

Мъжът на Серина Уилямс: И двамата не знаем пола на бебето, но нейният ген е по-силен

Елегантна рокля – Серина Уилямс с модел на сърца

Кадифена рокля – Серина Уилямс със страхотен модел

Както вече писахме, още миналата година, приключвайки своята кариера на корта, Серина разкри, че иска да има още едно дете. Ето защо е решила да остави тениса на заден план и да се отдаде на семейството.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари