IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От отчаяна до футболна съпруга – Megan Thee Stallion в прегръдките на Ромелу Лукаку

2 юни 2023 08 30

Двамата потвърдиха връзката си по време на сватба

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Megan Thee Stallion може да посещава доста често Европа през следващия футболен сезон, за да наблюдава новото си гадже Ромелу Лукаку.

През уикенда изпълнителката беше забелязана под ръка с белгийския футболист на Интер, като двамата бяха сред гостите на сватбата на аржентинеца Лаутаро Мартинес, който също играе за миланския гранд. Красивата церемония се състоя на езерото Комо в Италия само няколко дни преди най-важния мач в кариерата и на двамата футболисти, когато говорим за клубно ниво, а именно финалът на Шампионската лига.

На снимките, публикувани в социалните мрежи, 28-годишната рапърка и 30-годишният футболист не се изпускат от очи и постоянно са хванати за ръце. Това накара феновете на Stallion да си помислят, че раздялата ѝ с Пардисън Фонтейн е повече от слух. Рапърката изглеждаше великолепно с дълга маслинена рокля и перлено колие, а косата ѝ не беше в емблематичния си загладен вид, а беше оставена в естествената си бухнала и къдрава форма.

До този момент нито Лукаку, нито Stallion са говорили по темата за потенциални взаимоотношения, но двамата имат няколко общи неща. Освен че очевидно се наслаждават на съвместната си компания, те имат договор с компанията Roc Nation, която е собственост на Джей Зи.

Сватбената изява на новата двойка идва само три месеца, след като Megan се раздели с рапъра Фонтейн. През февруари феновете заговориха за разрив в отношенията, тъй като забелязаха, че двамата не се следват в социалните мрежи. Те се запознават по време на работата по съвместната им песен Savage, която донесе на Stallion две от трите ѝ награди „Грами“. През февруари 2021 година рапърката потвърди за романса по време на излъчване на живо в Instagram.

„Това е моят приятел и наистина го харесвам. Никога не съм казвала, че сексапилните момичета не могат да имат гаджета“, каза изпълнителката.

През октомври двамата отпразнуваха две години заедно и споделиха специални празнични публикации в социалните си профили. Megan, която вече изтри поста, събра колекция от снимки от любовното си приключение с Фонтейн, което включваше вечери в клубове и позиране в гримьорните. Феновете също така видяха кадри от леглото и наслаждаване на времето у дома.

Фонтейн също вече е изтрил своята публикация, но тогава той се обясни в любов на приятелката си. „Две години около слънцето... Сякаш сме си на собствена планета. Обичам, че те обичам. Остава ни завинаги“, написа рапърът.

Диети 2021 – Megan Thee Stallion и нейната трансформация

Рапърката Megan Thee Stallion е била простреляна

На следващия ден Stallion трябваше да обяснява, че не е сгодена за приятеля си, като заяви, че двамата са си прекарали чудесно годишнината, но все още не са се запътили към олтара. Както се вижда, ако има булчинска рокля за Megan, то тя най-вероятно ще бъде носена на сватба с Лукаку, а не с Фонтейн.

Що се отнася до Ромелу, той наскоро се раздели с приятелката си Сара Менс, с която беше заедно пет години и има 4-годишен син от нея. Момченцето, кръстено на известния си баща, се ражда през 2018 година.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари