IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайка Уаитити и Рита Ора говорят за страхотната си любовна история пред Vogue

1 юни 2023 11 00

Знаменитите съпрузи позират за гореща фотосесия

Getty Images

Getty Images

Новозеландският режисьор Тайка Уаитити и неговата родена в Косово съпруга Рита Ора разкриха подробности от тяхната „голяма любовна история“ в последния, юнски брой на списание Vogue, Австралия.

Влюбените знаменитости са известни с това, че гледат да пазят отношенията си по-дискретни, като дори миналата година се ожениха тайно. В интервюто за списанието британската попзвезда и нейният любим дават широкообхватно интервю, в което коментират нейния нов албум You & I, както и новия филм на Тайка Next Goal Wins.

Двойката признава пред изданието, че връзката им е лесна, тъй като двамата са си най-добри приятели. „Ние сме приятели от толкова много време. Нещата не са се променили много“, казва Ора.

„Това е голяма, голяма част от това, което прави отношенията ни хармонични. Ние бяхме приятели три години, преди да решим да „развалим“ нещата“, шегува се Уайтити. Уайтити добавя още, че работната етика на Ора го „вдъхновява“, откакто са заедно.

„Работих 20 години без почивка. За мен е вдъхновяващо да видя някого, който работи и е мотивиран, който отразява много от това как се чувствам за работата и мястото ми в индустрията и е много открит и честен за нещата, през които е преминал“, казва той, говорейки за своята съпруга.

„Всичките тези очаквания от моята общност в Нова Зеландия към мен и това, което правя, ме караха да смятам, че трябва да съм непобедим. Рита ме накара да осъзная, че е добре да бъдеш малко по-уязвим и че всъщност работата ми може да стане по-добра заради това. Това е големият подарък, който получих от Рита.“

Ора също така разкрива как брачният им живот се е отразил на двамата. „Сега се чувствам в безопасност и това ми харесва. Това е любимата ми дума. Мисля, че в живота просто искаш да се чувстваш комфортно, в безопасност с това, което правиш, и да имаш някого до себе си, който те повдига и те кара да искаш да бъдеш най-добрата версия на себе си. Чувствам се спокойна, чувствам се сигурна, чувствам се страхотно.“

Албумът на Ора You & I излиза на 14 юли, докато спортната драма на Тайка Next Goal Wins, в който участва и Майкъл Фасбендър, ще се появи в кината в края на годината.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

кака пена ( преди 9 месеца )