IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романсът между Жизел Бюндхен и Хоаким Валенте става все по-горещ!

1 юни 2023 17 40

Двойката беше забелязана да кара падълбордове в Маями

Романсът между Жизел Бюндхен и Хоаким Валенте става все по-горещ!

Getty Images

Жизел Бюндхен изглежда зашеметяващо на последните си папарашки снимки, които са я уловили да кара падълборд в Маями, в компанията на треньора по жиу-жицу – Хоаким Валенте. Жизел и Хоаким са спрягани за гаджета от доста време насам, тъй като прекарват подозрително много време заедно. В последните седем месеца красивата бразилка редовно е улавяна да спортува заедно с Хоаким, като двамата се отдават на различни видове спортове от конна езда до джогинг.

По принцип Валенте е треньор на сина на 42-годишната Бюндхен и бившия ѝ съпруг – Том Брейди – 13-годишния Бенджамин и макар засега да няма потвърждение, че между двамата има нещо повече от сходни интереси, факт е че те са твърде близки.

И този път Жизел демонстрира страхотната си фигура, обута само по изрязан черен бански от две части, в комбинация със сламена шапка с периферия и големи слънчеви очила. Колкото до инструктора Хоаким, той също показа своята стегната фигура, докато гребеше на дъската, облечен само по тъмнозелен бански и кафява шапка с козирка.

Наскоро в медиите се спекулираше, че супермоделът има интимни отношения с бившия съпруг на колежката си Ел Макферсън – милиардера Джефри Софър. Тези слухове обаче бяха отречени и дори се оказа, че Софър е сериозно обвързан, а освен това е и близък приятел на бившия съпруг на Жизел – пенсионираният куотърбек Том Брейди.

Наскоро Жизел отрече между нея и Хоаким да има флирт, като каза в интервю за Vanity Fair през март следното: „Мисля, че в този момент, за съжаление, тъй като съм разведена, пресата се опитва да ме свърже с друг мъж. Истината е, че съм много благодарна, че познавам Валенте и братята му, защото те помогнаха и на мен, и на децата ми в този труден период, а междувременно ни станаха и страхотни приятели. Особено Хоаким.“

Бюндхен и Валенте за първи път предизвикаха слухове за романтика през ноември 2022 г., само един месец след като тя финализира развода си с Брейди, за когото беше омъжена в продължение на 13 години.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Португал ( преди 2 месеца )
Чете се Жоаким, откъде го измислихте това Хоаким, не знам
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар