IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъката ги обединява: Бившите мъже на Жизел Бюндхен, Том Брейди и Лео ди Каприо, заедно на почивка

1 юни 2023 14 30

Двамата мъже бяха забелязани на яхта в Сардиния

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Какво обединява Леонардо ди Каприо и Том Брейди? Мъката, че някак си успяха да загубят любовта и сърцето на жена като Жизел Бюндхен.

Двамата мъже попадат в списъка на бивши партньори на моделката, като Брейди успя да се задържи доста по-дълго в живота ѝ, отколкото Лео. Футболистът от NFL дори има две деца с Жизел, но пътищата им се разделиха миналата година, когато тя подаде молба за развод. Първоначалните слухове бяха, че красавицата не е била съгласна мъжът ѝ да се връща към спорта, след като се пенсионира, тъй като е имала нужда от него у дома. Той обаче реши да не се съобрази с нея и се завърна на терена за още една година, след което окончателно се отказа.

Сега Брейди бори мъката с човек, който напълно я разбира, бидейки в подобна ситуация преди десетилетие. Леонардо ди Каприо правеше компания на футболиста на огромна яхта край Сардиния, на която се е състояло звездно парти с продуцента Берт Хедая и бизнесмена Дейвид Грутман. Именно последният издаде на феновете за събирането, след като публикува няколко снимки в своя Instagram, включително и една, на която се смее с Том.

В коментарната секция се включи и футболистът Дейвид Бекъм, който се пошегува, че Том Брейди по-скоро изглежда отегчен от разговора, отколкото заинтересуван. Самият футболист продължи шегата и написа, че е готов да бъде взет на стаж при Грутман, който притежава няколко ресторанта и нощни клубове в Маями.

Очевидно събирането на двамата бивши на Жизел Бюндхен по никакъв начин не е било странно за тях. Леонардо ди Каприо също присъстваше на яхтата, като той имаше връзка с моделката в продължение на пет години в началото на века. След като двамата се разделиха, тя продължи живота си с Брейди, за когото се омъжи през 2009 година.

След като най-накрая се пенсионира и е необвързан, футболистът има много свободно време, което прекарва в дейности на открито и срещи с приятели. Наскоро той беше забелязан на голф игрищата в Лос Анджелис, докато Жизел Бюндхен беше пример за красота на червения килим на Met Gala в Ню Йорк. През април пък Брейди покани няколко приятели на специална плажна ваканция, където отпразнуваха пенсионирането му.

Том Брейди пак се пенсионира, Жизел снима реклама по бански

Всичко свърши: Том Брейди и Жизел Бюндхен се разведоха след 13 години брак

Леонардо ди Каприо не си губи времето: Актьорът уловен с ново гадже

Що се отнася до Жизел, тя също успява да продължи напред след развода. Слуховете за връзката ѝ с треньора по бразилско жиу-жицу Хоаким Валенте продължават, но до този момент не са потвърдени. В интервю за Variety моделката сподели, че в момента ще бъде свързвана с всеки един мъж, с когото бъде забелязана, защото е разведена и никой не смята, че е просто приятелка с представител от противоположния пол.

„Той е нашият учител и най-важното – той е човек, на когото се възхищавам и му имам доверие. Хубаво е да имаш такава енергия в живота си, децата ти да растат около човек с такава енергия“, каза Бюндхен за Хоаким Валенте, който обучава децата ѝ на бойни изкуства.

Том Брейди също трябваше да се справя със слухове за нова връзка, след като през април беше свързан с Рийз Уидърспун. Актрисата е в подобна ситуация на футболиста, като по-рано през годината обяви, че се развежда със съпруга си. След Рийз, медиите започнаха да пишат, че Том излиза с Ким Кардашян, но до този момент нищо от това не е потвърдено.

„Те имат общи приятели и бизнес партньори, но не са гаджета. Ким е фокусирана върху децата си, бизнесите си, лекциите по право и подготовката за участието си в American Horror Story“, каза източник по това време.

Относно другия бивш на Жизел – Леонардо ди Каприо - той отново е сам, след като се раздели с Камила Мороне след повече от четири години заедно. След това актьорът беше свързван с няколко известни дами, включително Ирина Шейк, Мая Джама и Джиджи Хадид. Засега обаче официалната информация е, че ергенът на Холивуд запазва емблематичния си статут.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари