IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм разкри как се вдъхновил за третата си детска книга

1 юни 2023 14 50

Тя се нарича Sparkella и е за лъжата

БГНЕС

БГНЕС

Чанинг Тейтъм се вдъхновил от дъщеря си за написването на своята трета детска книга. Това разказа той в интервю за списание People. Заедно с Джена Дюън, която е майка на сладката Евърли, той разкри подробности за Sparkella - The One and Only Sparkella and the Big Lie. Тя е посветена на лъжата.

„Наистина трябваше да разберем в каква посока искаме да вървим“, каза 43-годишният актьор, говорейки за оригиналната история, след която започнал да пише.

По думите на Тейтъм, един родител получава големи житейски уроци от детето си всеки ден. Така че най-лесно му било да вземе една случка с дъщеря си и да сподели своя опит.

Чанинг смята, че децата започват да лъжат от 5-годишни

Звездата от филма Magic Mike призна, че малчуганите са доста добри в експериментирането и още от много малки започват да послъгват родителите си за какво ли не.

„Те наистина започват да експериментират с лъжата и казването на тези неистини, за да видят как ще те накарат да се чувстваш. Започват да ги използват като инструменти по някакъв начин“, обяснява холивудската звезда.

Тейтъм призна, че докато била по-малка, дъщеря му се прибрала с една играчка от училище. След като се усъмнил, че количката не е нейна, той я попитал, а тя му отговорила:

„Просто ще ми се сърдиш. Просто не мога да ти кажа“.

Накрая Чанинг накарал Евърли да признае, че е откраднала играчката. „И това беше голямо облекчение. Тя определено трябваше да отиде, да я върне и да се извини. Но това беше най-лошото“, обяснява той.

По думите на звездата, дъщеря му получила голям урок от въпросната ситуация:

„Това беше първият. Първият голям урок“, допълва Тейтъм.

В книгата си Тейтъм преплита историята на дъщеря си

По-късно актьорът решава да използва случката с Евърли, като я добави в сюжетната линия на своята книга The One and Only Sparkella and the Big Lie, Sparkella. Там едно дете се опитва да се сприятели с най-готиното друго дете в училище. И за да го впечатли, взема играчката на друго.

„Обикновено винаги го свързвам с нещо, през което преминах с Еви. Мога да разбера поне емоционалното пътуване от това“, казва още Тейтъм.

Проблемите са в миналото: Чанинг Тейтъм на среща с Джена Дюън

Чанинг Тейтъм за малко да убие Салма Хайек по време на стриптийз

Стриптийзът на Салма! 56-годишната звезда се появи в мрежеста рокля, прегърнала Чанинг Тейтъм

Чанинг и Дюън разказаха за развода си

Дъщерята на Тейтъм е от бившата му съпруга Джена Дюън. Двамата се запознават на снимачната площадка на филма Step Up през 2006-а. Три години по-късно двамата вдигат сватба. А четири по-късно се ражда и дъщеря им.

През 2018 г. двойката решава да се раздели, като разводът им е факт през 2019 г.

Спомняйки си за момента, в който решили да сложат край на всичко, Чанинг казва:

„Борихме се за това наистина дълго време, въпреки че и двамата знаехме, че някак сме се разделили. Мисля, че си разказвахме една история, когато бяхме млади, и просто продължавахме да си разказваме тази история, без значение колко нагло животът ни казваше, че сме толкова различни“, споделя Тейтъм.

Днес американският актьор и бивш фотомодел призна, че за него е трудно да създаде нова връзка. Той не крие, че едва ли би се оженил пак за в бъдеще.

След развода Дюън и Тейтъм си поделят грижите за своята дъщеря Евърли.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари