IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всички подробности за тайната, импровизирана сватба на Кейт Босуърт и Джъстин Лонг

8 юни 2023 18 00

Оказва се, че любовта на двамата актьори е разцъфнала именно в България

Getty Images

Getty Images

Кейт Босуърт и Джъстин Лонг се ожениха тайно в Ню Йорк по-рано този месец. Двойката сключи брак в хотел „The Rockaway“ в Куинс без много планиране, казва източник пред Page Six.

„Беше много скромна церемония. Минувачите си помислиха, че това е някаква годежна фотосесия, а не истинска сватба“, казва вътрешният човек пред изданието.

Босуърт и Лонг решили да се оженят във въпросния хотел, след като присъствали в него на събитие, организирано от марката за сърф Roxy, на която актрисата е рекламно лице. През май тя засне нова фотосесия на бранда на брега на морето. „Те се влюбиха в атмосферата на хотела и решиха да се оженят още на следващия ден!“, разкрива още източникът.

Представители на Bosworth, Long и The Rockaway Hotel не върнаха незабавно исканията на Page Six за коментар.

40-годишната блондинка от филма „Синьо увлечение“ (Blue Crush) все още не е публикувала в профила си в Instagram снимки от импровизираната си сватба с Лонг, но все пак сподели няколко черно-бели кадри от хотелската им стая в луксозния имот.

44-годишният актьор от хита „Той не си пада по теб“ потвърди в своя подкаст Life Is Short по-рано този месец, че наистина тайно се е оженил за Босуърт през май.

„Бях в България, когато наистина започнах бързо да се влюбвам в сегашната си съпруга“, каза той пред актрисата Кира Седжуик (съпругата на Кевин Бейкън). Оказва се, че Кейт е посетила Джъстин, докато той е снимал филма Barbarian именно у нас, като и тя е получила малка роля в лентата.

Тя дойде да ме види на снимачната площадка и усетих, че никога не съм се чувствал по-комфортно. По принцип ми харесва да разделям личния живот от работата си, но да, наистина ми хареса тя да е там с мен и просто да прекараме най-вълшебното време.“

След това самата Босуърт потвърди сватбата им, като публикува снимка на брачната си халка в своето Instagram Story. Лонг потвърди през април, че той и Босуърт, която преди това беше омъжена за продуцента Майкъл Полиш, са сгодени след месеци на спекулации.

Двамата започнаха връзката си преди около две години, след като се срещнаха на снимачната площадка на техния общ филм от 2022 г. House of Darkness.

В миналото Кейт е имала връзка с Орландо Блум, а Джъстин – с Дрю Баримор.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари