IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Пийт Дейвидсън – Ким Кардашян с таен мъж

2 юни 2023 17 40

Звездата говори за него в новия епизод на нейното риалити предаване

БГНЕС

БГНЕС

След развода с Кание Уест и краткият романс с Пийт Дейвидсън, Ким Кардашян започнала нова връзка. Това става ясно от тийзъра за новия епизод на нейното риалити The Kardashians. В него тя на няколко пъти говори за него, дори споменава името му.

Видеото разкрива, че брюнетката се притеснява, че никой вече няма да иска да излиза с нея. Но ето че започнала да си чати с тайния мъж.

Както вече писахме, няколко месеца след като се раздели с младия комик, Ким призна, че вече е готова да излиза по срещи. Явно още тогава тя е флиртувала с въпросния Фред, който по-късно намира място в шоуто.

„Не го искам, не ми трябва, приключих“

Това е заглавието на епизода с любовните терзания на необвързаната многодетна майка. В него тя разказва, че няма нужда от нова връзка, но допълва, че нейните приятели желаят да срещне някого.

И макар Кардашян да признава, че мистериозният мъж отговаря на нейните стандарти, тя сякаш се страхува да започне връзка. Или поне пред камерата посочва, че изчаква.

„Не бързам. Наистина искам да бъда сама няколко години“, признава тя. Тези нейни думи обаче явно не ѝ пречат да си пише с някого.

Ким Кардашян се чувства виновна за раздялата с Пийт Дейвидсън

Ким Кардашян: „Има нощи, когато плача, преди да заспя.“

От риалити телевизия в хорър история – Ким Кардашян влиза в „Зловеща семейна история“

Ким иска да предпази децата от негативното влияние на Кание Уест

Междувременно в риалити предаването Ким разказва и за опустошителното поведение на нейния бивш съпруг, което рефлектира върху четирите им деца. В откровен разговор с майка си, тя споделя през сълзи, че той наранява Норт, Чикаго, Сейнт и Псалм.

По думите на Кардашян, тя се опитва да предпази своите наследници от фалшивите новини, които се пишат за техния развод.

Премиерата на сезон 3 на The Kardashians завършва с обяснение на Ким за някои от действията на Уест. За да докаже, че той не е наред, тя публикува техните текстови съобщения в Instagram, нападките към нейната майка Крис, както и твърдението, че тя е имала афера по време на брака им.

„Никога не коментирам, никога не публикувам… Всичките му глупости, дори не знам как да ги нарека, по дяволите, ще бъдат много по-вредни за децата един ден, отколкото за мен. И аз трябва да седя тук и никога да не казвам нищо, защото знам, че един ден децата ми ще го оценят“, коментира тя.

Според твърденията на Крис Дженър, въпреки че Ким се стремяла децата да не чуят изблиците на Кание, 9-годишната Норт вероятно е знаела някои неща за баща си, защото е голяма и осъзнава.

По думите на Кардашян, най-тъжното след развода им е, че двамата се отдалечават все повече и не могат да запазят приятелството си.

„Аз съм тази, която е обвинявана за толкова много неща и това наистина е болезнено“, каза тя.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари