IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Абитуриенти 2023 – кои родни звезди имаха бал?

5 юни 2023 14 30

Други пък изпратиха завършващи на роднини

БГНЕС

БГНЕС

Абитуриентските балове у нас приключиха преди броени дни и е време да хвърлим поглед към снимките, споделени от родители и роднини в социалните мрежи.

Както всеки път около 24 май, така и сега, не се мина без пищни рокли, прически, тежък грим, танци с барабани и бутилки алкохол в ръка. Разбира се, сред абитуриентите имаше и много изключения – на момичета и момчета, които са решили да заложат на по-естествената визия.

Сред завършващите тази година има няколко красиви жени, които вече работят и са доста известни у нас. Други пък популярни лица споделиха кадри на свои роднини, които броят до 12 тази година.

Кои родни звезди имаха бал или бяха гости на абитуриент/ка?

Жаклин Таракчи

Младото момиче, което показа певческите си заложби в музикалния формат „Гласът на България“ и го спечели, завърши 12 клас. При това с пълно отличие.

От новия сезон на Шоуто на Николаос Цитиридис певицата се присъедини към бенда, като започна да съвместява училището с работата в телевизията. По всичко личи, че се е справила добре, щом няма нито една петица в дипломата.

„Жаки, най-доброто предстои! Вярвам в теб!“. Това написа Палвин Табашки (един от редакторите на предаването) в Instagram и сподели снимки с красивата Жаклин. Така той показа, че тя е избрала за бала си дълга зелена рокля с голяма цепка.

Даниела Пирянкова

Малкото и свито момиченце, което направи своя дебют в „Шоуто на Слави“ преди години, вече е красива жена, която се изявява като попфолк певица. Данна, както всички я наричат, заложи на къса черна рокля за изпращането в училището в родния град Хисаря.

За балната вечер пък младата изпълнителка бе облечена със златиста рокля, ушита от дизайнера Стоян Радичев.

Маргарита Стойкова

Може би като чуете нейното име, няма да се сетите веднага с какво е известна. Ще ви помогнем, като ви кажем, че тя играе в сериала „Татковци“.

Талантливата пловдивчанка е завършила успешно руската гимназия в града. И след нейната първа изява в киното смята да кандидатства в НАТФИЗ. Преди това обаче облече зелена рокля и сложи венец на главата, за да отиде на своя бал.

Благодарна съм на малкото ми прекрасни учители, които ме подкрепяха във всяко мое начинание, защото без тях, може би нямаше да стигна дотук!

„Със сигурност мога да кажа едно – училището не ме научи на живота, но пък успя да ми покаже какво е търпение…“, сподели тя в своя Instagram, правейки своеобразна равносметка за изминалите 12 години на нейното обучение.

Юнона изпрати дъщеря си

Нели Владева, по-позната като Юнона, се похвали, че нейната дъщеря е завършила 12 клас. Фолкпевицата сподели снимки от двора на столичното училище „Акад. Емилиян Станев“.

Чернокосата Глория Бинева е избрала да се прости с любимото школо, обличайки къса бяла рокля с пера. А за балната вечер е сложила дълга бежова рокля, украсена с мъниста.

„Цял ден ни е празник“, написа Юнона и сподели кадри с дъщеря си, направени пред храма „Александър Невски“ в София.

Черната Златка показа племенника си

Междувременно известната плеймейтка се похвали, че синът на нейната сестра – София е абитуриент.

„Честито завършване, Яни! Като истински мъж ти издържа първия голям тест в живота! 12 години не са малко! Сега, когато вече навлизаш в дебрите на живота, ти предстои най-големият тест. Пожелавам ти да го издържиш и да имаш сили да се доказваш всеки ден. Нека усилията ти бъдат увенчани с успех!“, написа Златка Димитрова и сподели снимка с младия мъж.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари