IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл ходи на партита без принц Хари

6 юни 2023 15 00

„Всичко, което тя иска да прави, е да излиза със знаменитости“, споделя журналист

Снимка: БГНЕС

След сватбата си с принц Хари Меган Маркъл получи статут на херцогиня на Съсекс. Тя е толкова горда с настоящата си позиция, че често я използва за собствените си цели, въпреки че самата тя се отказа от кралските си задължения.

И докато в интервюта разказва колко тежко е живяла в кралския двор в Лондон, сега Меган ходи на партита, за да създаде полезни контакти с холивудски знаменитости и продуценти, като използва именно титлата си на херцогиня, казва журналистката Петронела Уайът. В същото време съпругът ѝ изобщо не споделя любовта на херцогинята към социалния живот и предпочита по-затворения такъв.

Според Уайът Маркъл редовно е виждана на партита в Лос Анджелис без съпруга си. „Приятелите ми, които живеят близо до тях в наши дни, постоянно се натъкват на Меган на различни партита. А Хари обикновено си стои вкъщи“, казва Петронела.

Журналистката допълва, че нейните приятели, които живеят в близост до Меган, постоянно я засичат на партита, но тя е там без Хари.

Холивудският телевизионен оператор Тим Дилън нарича херцога и херцогинята на Съсекс класическия тип риалити звезда, която привлича внимание през цялото време. Меган се бори да пробие в холивудското общество, но засега не успява. „Всичко, което иска, е да излиза със знаменитости. Снощи бях на парти и разговарях с човек, който познава семейство Съсекс. Меган постоянно му пише съобщения“, каза Тим.

В същото време много знаменитости се смеят на поведението на Меган Маркъл, смятайки я за вманиачен „новостарт“, и игнорират обажданията ѝ, тъй като херцогинята безцеремонно нахлува в личното им пространство.

В същото време Меган и Хари съвсем скоро разказаха как са претърпели пътен инцидент след преследване от папараци и как за малко не се е повторила трагедията, при която загина майката на херцога – принцеса Даяна.

Според една от последните новини за херцозите на Съсекс, двамата са решили да спрат с изявленията за кралското семейство, тъй като нямало какво повече да кажат. А и това би помогнало на Хари отново да подобри отношенията си с принц Уилям и крал Чарлз III.

Но според други медии, двамата тепърва ще продължат с провокациите като вече са замислили да разкажат поредните пикантни детайли от живота им във Великобритания в пълнометражен филм за Netflix.

Съвсем скоро принц Хари загуби дело във Великобритания, в което искаше държавна охрана да пази семейството му. Засега съдът отсъди, че това не може да стане, тъй като херцозите на Съсекс доброволно са се отказали от кралските си задължения, и не могат да имат подобни претенции.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари