IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандал: Натали Портман и съпругът ѝ в центъра на любовен триъгълник

5 юни 2023 17 40

Двамата се опитват да задържат семейството си цяло

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Натали Портман и съпругът ѝ Бенджамин Милпие правят всичко възможно, за да преминат тихомълком през брачните си проблеми и да излязат от тях заедно.

Любовта помежду им е основна тема в нова статия, публикувана във френското списание Voici, което твърди, че Милпие е имал извънбрачна връзка. Слуховете бяха потвърдени от източник и пред американските издания, като се казва, че случилото се е било мимолетно и вече е приключило. По думите му, Портман и съпругът ѝ, които се срещат през 2010 година по време на снимките на „Черният лебед“, остават заедно въпреки грешката на режисьора.

„Той знае, че е направил огромна грешка и прави всичко възможно, за да накара Натали да му прости и да запази семейството им“, казва близък до двойката. Допълва, че актрисата изключително много цени личното си пространство и не смята да коментира темата по медиите или в социалните мрежи. Нейният най-голям приоритет в момента е да запази всичко това в тесен кръг и да разреши проблема тихомълком.

Портман и Милпие имат и две деца – син Алеф, който ще навърши 12 години този месец, и 6-годишната дъщеря Амалия. Двамата се женят на 4 август 2012 година. Миналата година Портман отбеляза 10 години от брака си, споделяйки публикация в социалните мрежи с надписа: „10 години с Бенджамин Милпие, а нещата стават все по-добри...“.

През септември миналата година актрисата подкрепи съпруга си на червения килим по време на филмовия фестивал в Торонто за премиерата на филма „Кармен“, който той режисира. Световната премиера беше през април, но Милпие се появи на нея сам, което създаде слухове за проблеми в брака му. Те бяха подсилени от соловата поява на Портман на червения килим в Лос Анджелис за премиерата на поредицата Angel City, която разказва за футболния отбор, който е притежание на актрисата. През май Натали беше на филмовия фестивал в Кан, отново сама, за да промотира филма си May December, в който участва заедно с Джулиан Мур.

В миналото Портман на няколко пъти е говорила за брака си с Милпие и срещата си с режисьора. Всичко започва през 2009 година на снимачната площадка на „Черният лебед“, където той е хореограф, тъй като притежава диплома и по танци. Натали е нагърбена със задачата да научи няколко доста трудни балетни стъпки, за да влезе по-добре в ролята си, а Бенджамин е плътно до нея, за да ѝ помага.

„Срещнах съпруга си на площадката, така че процесът на снимки беше като сбъдната мечта“, казва Портман през 2018 година. Разкрива, че всичко се случило като по старите романтични филми, където мъжът учи жената да танцува и изведнъж магията се задейства. „Определено беше вълнуващо и забавно. Беше красиво. Не знам дали се е случило веднага. Постепенно го опознах и тогава осъзнах, че това е човекът за мен“, казва актрисата.

Двамата си партнират отново през 2018 година за филма Vox Lux, където Натали играе проблемна попзвезда. По това време тя сподели, че се е наслаждавала на всеки момент от снимките със съпруга си.

Натали Портман за ролята на Тор: Трябваше да стана много мускулеста

Натали Портман: Тренировките за „Тор: Любов и гръмотевици“ са много изморителни

Неостаряващи звезди: Тайната на Натали Портман за перфектно тяло

Малко след като слуховете за брачни проблеми се появиха на бял свят, Портман беше забелязана във Франция да наблюдава последния мач за сезона на „Пари Сен Жермен“ без съпруга си. Актрисата на няколко пъти беше улавяна от камерите да се усмихва и да се наслаждава на играта, носейки светъл блейзър, бяла риза и сини дънки.

Освен че гледа последния мач на Лео Меси и Серхио Рамос в Париж, Портман успя да се срещне и с Новак Джокович, който е във френската столица за турнира „Ролан Гарос“. Тенисистът успя да намери време между мачовете и тренировките, за да посети „Парк де Пренс“.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари