IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бекъмови на семеен уикенд заради годишнина

5 юни 2023 17 50

Дейвид и Виктория се събраха с Никола Пелц и Бруклин

Getty

Getty

Виктория и Дейвид Бекъм събраха всичките си деца за голям семеен празник. Дизайнерката се похвали, че заедно са изкарали един щастлив уикенд. И сподели снимки, на които я виждаме в прегръдките на сина си Бруклин и жена му Никола Пелц.

„Най-красивата седмица. Обичам ви всички толкова много“. Това сподели спайската, показвайки прекрасни моменти с Дейвид и децата. На кадрите се виждат още Харпър, Ромео и Круз Бекъм.

На една от снимките виждаме как Никола позира до Виктория. И двете се усмихват на камерата, държейки по един коктейл с много лед в ръка. На друга пък Харпър прегръща силно батко си Бруклин.

Споделяйки още една галерия от милото семейно събиране, г-жа Бекъм призна, че всички се смели адски много. В нея виждаме, че към тях се присъединила и Миа Регън – приятелката на нейния втори син – Ромео.

Отбелязали първата година от сватбата на Никола и Бруклин

След края на уикенда Пелц също сподели няколко снимки в Instagram, разкривайки, че си е изкарала страхотно.

„Много е забавно да бъда с всичките. Много ви обичам“, призна половинката на Бруклин Бекъм.

Виктория Бекъм показа баща си за специален повод

Дейвид Бекъм се пошегува с Виктория Бекъм в TikTok

Стари навици: Виктория и Дейвид Бекъм се премениха в двоен деним

От своя страна Виктория написа:

„Толкова специално бе да бъдем заедно, за да отпразнуваме първата ви годишнина от сватбата. Обичаме те“.

По думите и на двете личи, че отдавна са оставили зад гърба си противоречията, които тръгнаха между тях заради приготовленията около сватбата миналата пролет.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари