fallback

По-малката дъщеря на Чарли Шийн стана на 18, вижте я колко е пораснала

06 June 2023 10:50

Денис Ричардс я показа в социалните мрежи

Getty

Времето лети неусетно! Това показа Денис Ричардс, разкривайки нагледно колко пораснала е нейната втора дъщеря. Бившата на Чарли Шийн сподели нейни нови снимки по случай специален повод.

По случай навършването на 18 години на Лола, звездата, която има три деца, сподели как се чувства за нейното момиченце, което отдавна не е дете, а истинска жена.

„Честит 18-ти рожден ден на моето момиче Лола! Не мога да повярвам, че си на 18… мина толкова бързо. Толкова се гордея с теб. Ти си невероятна, красива и обичам сърцето ти толкова много“, сподели Ричардс.

По думите на Денис, най-доброто за нейната щерка тепърва предстои.

Публикация, споделена от Denise Richards (@deniserichards)

„Обичам те толкова много и съм толкова щастлива, че празнуваш на любимото си място. Обичам те, Ло… Честит рожден ден“, сподели още гордата майка.

Тийнейджърката посрещнала пълнолетието си на Хаваите

Бившата жена на Чарли Шийн качи няколко селфита на русокосата си рожденичка. На тях 18-годишната Лола позира до нея със синя плажна рокля.

„Обичам те толкова много, мамо, ти означаваш всичко за мен“, отговори от своя страна рожденичката под поста на своята майка.

Публикация, споделена от lola rose ?? (@lola__sheen)

По-малката щерка на Шийн и Ричардс показа няколко снимки на фона на залеза, посочвайки, че е посрещнала съзряването си. На тях се вижда, че е празнувала с дълга розова рокля и бели кожени чехли на платформа, залагайки на естествената си красота.

С леко изгоряла от слънцето кожа, със пусната коса, Лола прилича много на баща си, въпреки че е русокоса.

Припомняме, че Лола има и по-голяма сестра – Сами, която е на 19. Освен това двете имат доведена дъщеря, която майка им осинови преди години. Тя се казва Елоиз и е на 12.

Чарли Шийн се помири с Чък Лори, двамата работят по нов проект

Дъщерята на Чарли Шийн се снима гола за пари

Чарли Шийн брои 120 000 долара на жена, с която спал преди години

За разлика от сестра си Сами, по-малката наследница на чичо Чарли не е от най-активните в социалните мрежи. Освен това е доста по-сдържана от нея и не споделя свои полуголи снимки в социалната мрежа.

Публикация, споделена от Denise Richards (@deniserichards)

Миналата година обаче Лола влезе с името си в медиите, след като претърпя автомобилна катастрофа, по време на която заби колата си в насип в Ел Ей. За щастие тийнейджърката се отърва само с главоболие и леки натъртвания.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
рожден ден Денис Ричардс Чарли Шийн Лола Шийн
0 коментара
fallback