IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марго Роби и Райън Гослинг вече и в куклен вариант

6 юни 2023 10 40

От „Барби“ пуснаха играчки с облика на актьорите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако някога сте искали да държите в ръцете си Райън Гослинг или Марго Роби, сега имате тази възможност. Е, донякъде.

На прага на премиерата на един от най-очакваните филми за годината – режисираният от Грета Гъруиг „Барби“ – от компанията за детски играчки Mattel пуснаха на пазара кукли с облика на главните актьори. Така децата, а и възрастните, имат вече възможността да си поиграят с Райън Гослинг, Марго Роби, Симу Лиу, Америка Ферера и Иса Рей, които влизат в ролите на Барби и Кен.

Роби има най-много кукленски варианти на себе си, цели четири, докато Гослинг я следва с две, а останалите имат само по една. Всички пластмасови играчки могат да се похвалят с безупречна прилика с реалността, като имат точно копие на тоалетите, носени от техните вдъхновители на екрана. Куклите включват и колекция от други дрехи, в които могат да бъдат преобличани, както и реплика на розовата кола на Барби, която Роби кара във филма.

Куклата Кен на Райън Гослинг вече предизвика огромен интерес не само в магазините, но и в социалните мрежи, подобно на екранния герой на актьора. Феновете онлайн не могат да спрат да говорят за тоалетите, които носи играчката, включително бельото с монограм.

Робърт Бест, вицепрезидент на продуктовия дизайн на куклите Барби, който е ръководил създаването на стотици пластмасови версии на известни личности, включително Дженифър Лопес, сподели малко повече за новите попълнения и самия процес на изработка.

„Когато работите с човек, на когото правите реплика, става дума за представянето му така, както той иска да бъде видян“, казва Бест. Допълва, че изработката може да е истинско предизвикателство, защото трябва да останеш близко до реалността, но границата между прилика и карикатура е много тънка. Освен че се опитваш да се харесаш на личността, която изобразяваш, ти не искаш и да се отделяш от реалния облик на героя.

Бест обяснява, че проектът с изработването на кукли Барби за актьорите от филма „Барби“ се разработва от дълго време и е било удовлетворяващо да види крайния резултат.

От четирите интерпретации на Марго Роби, можем да видим актрисата в розова карирана рокля, която е сред визиите, показни в трейлъра на филма, където тя носи винтидж тоалет, колие с талисман на маргаритка и обувки с детайли на сърца. В колекцията от кукли има и визия за парти, където играчката носи блестящ златен диско гащеризон, подходящи бижута и златисти токчета.

Една от най-впечатляващите визии обаче остава розовият каубойски стил. Барби носи розова деним жилетка, подходящи дънки с широки крачоли с щампи на звезди, каубойска шапка и ботуши. И накрая, но не на последно място, куклата може да бъде видяна в бебешкосин кариран ансамбъл с шапка с широка периферия, пухкава пола, късо сако и блуза – всичко това в съвпадащ принт.

Райън Гослинг: Не исках деца, ако не са от Ева Мендес

Райън Гослинг е живата версия на куклата Кен

Марго Роби намери своя Кен в лицето на Райън Гослинг

Що се отнася до Кен, Гослинг получава само два варианта – един ежедневен и един за плажа. И при двете кукли се запазва тенденцията за показване на стегнатото тяло, като първата е изцяло в деним стил с жилетка с къс ръкав и дънки, а другата е готова за лятото с риза с къс ръкав и къси панталонки, като и двете са в кариран вид.

Премиерата на „Барби“ се очаква през юли.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари