IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тони Дачева показа порасналата си дъщеря

7 юни 2023 09 00

Фолкпевицата отпразнува нейния десети рожден ден

IStockphoto

IStockphoto

Тони Дачева е от фолкпевиците, които не споделят много за личния си живот в социалните мрежи. Наскоро тя направи изключение, за да покаже на последователите си колко пораснала е нейната дъщеря.

„Вики на 10 години“. Това написа звездата и качи няколко кадъра със своето момиченце. На тях тя позира с него, роднини и приятели.

От снимките се вижда, че Тони е отбелязала рождения ден на дъщеря си в местен клуб в Ямбол. Той е украсен с шарени балони и специален надпис. А момиченцето държи в ръцете си обемни цифри – 10.

В началото на февруари тази година фолкпевицата имаше друг повод за празник. Тогава тя стана на 56 и събра любимите си хора в известен клуб.

„Истинските неща са истински, защото се изживяват просто със сърце и душа! Благодаря на всички, които ми пожелахте толкова хубави неща, че направихте празника ми невероятен. Бъдете живи и здрави всички. Прегръщам ви“, написа тогава тя.

Дачева стана майка през 2014-а

Припомняме, че навръх Великден през далечната 2014 г. изпълнителката осинови дъщеря си. Тогава ѝ даде името Виктория и се оттегли за известно време от сцената.

Днес момиченцето вече е на 10 и като всяко друго на неговата възраст се интересува от кокетни неща.

През годините Тони Дачева неведнъж е коментирала темата, че би искала да осинови дете и един ден да му разкрие истината.

Междувременно, извън темата за рождения ден на момиченцето, мнозина споделиха, че певицата изглежда странно на някои снимки. Най-вероятно заради несполучливо използване на приложения с филтри, на част от кадрите тя е доста младолика, докато на други си остава непроменена. Явно това не убягва на нейните фенове в социалните мрежи, някои от които споделиха, че не е нужно да коригира фотосите си, преди да ги пусне в мрежата.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари